Τελειώνει με Τσελεπίδη - Κάκκο

Ο Γιώργος Κάκκος και ο Τιμόθεος Τσελεπίδης θα είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που θα δοθούν δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στον Αιγινιακό. Ο Γιώργος Κάκκος και ο Τιμόθεος Τσελεπίδης θα είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που θα δοθούν δανεικοί από τον ΠΑΟΚ στον Αιγινιακό.

Ο Αιγινιακός κλείνει το θέμα των δανεικών από τον ΠΑΟΚ και αναμένεται να οριστικοποιηθεί και επίσημα η συνεγρασία με τους Τιμόθεο Τσελεπίδη και Γιώργο Κάκκο που προέρχονται από την U20 του Δικεφάλου. 

 Να τελειώσει την εκκρεμότητα με τους δανεικούς από την U20 του ΠΑΟΚ θέλει το τεχνικό επιτελείο του Αιγινιακού, ώστε να προχωρήσει και στην κάλυψη των κενών που έχουν διαπιστωθεί και στις άλλες θέσεις του ρόστερ. Οι Τιμόθεος Τσελεπίδης και Γιώργος Κάκκος είναι οι δύο υποψήφιοι για να μετακομίσουν στην Πιερία και να πάρουν συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Football League. 

Οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και την τελευταία σεζόν είχαν σημαντική παρουσία στην U20. Ο Τιμόθεος Τσελεπίδης αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός, αλλά μπορεί να καλύψει και τις ακραίες θέσεις της άμυνας. Την τελευταία σεζόν είχε 21 αγώνες και ένα γκολ στο πρωτάθλημα των μικρών.

Ο Γιώργος Κάκκος είναι μέσος και αγωνίζεται κυρίως στα πλάγια. Την τελευταία σεζόν είχε 15 ματς με την U20 και σημείωσε 6 γκολ, ενώ είχε και μια ασίστ. Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να δώσουν λύσεις στην ομάδα του Αιγινιακού και φυσικά να εκμεταλλευθούν και εκείνοι την ευκαιρία για να πάρουν παιχνίδια ώστε να επιστρέψουν στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, όπως είχαν κάνει στο παρελθόν ο Κάτσε (Επανωμή) και ο Πέλκας (Απόλλων Καλαμαριάς). 

Last modified onΤετάρτη, 27 Ιούλιος 2016 19:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep