Το «αντίο» του Αποστόλου

Ο Σπύρος Αποστόλου, που θα συνεχίσει στην Καλλονή, αποχαιρέτησε τη Ζάκυνθο.

Ύστερα από τρία χρόνια στη Ζάκυνθο, ο Σπύρος Αποστόλου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καλλονή. Ο 25χρονος μέσος θέλησε μέσω του λογαριασμού του στο facebook να αποχαιρετήσει την επτανησιακή ομάδα, γράφοντας τα εξής:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΖΑΚΥΝΘΟΥ για αυτά που μου προσέφερε τα 3 αυτά χρόνια, φυσικά τον φίλαθλο κόσμο για όλη την αγάπη και την στήριξη που έκανε την Ζάκυνθο το δεύτερο σπίτι μου. Για την τελευταία χρονιά έχω να πω ότι η ομάδα στους αγωνιστικούς χώρους είναι σωμένη, πάρα τις δυσκολίες και τον πόλεμο που αντιμετωπίσαμε όλη τη χρονιά εγώ και οι συμπαίκτες - παλικάρια μου και πρέπει κάθε Ζακυνθινός να είναι περήφανος που από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του πρωταθληματος η ομάδα ήταν καθαρή και τίμια!

Εμπιστεύομαι τον Κ. Γούναρη στην μάχη που δίνει για τη δικαίωση και το εύχομαι απ' τη καρδιά μου να πάνε όλα καλά, και τη νέα χρονιά ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει και ακόμα περισσότερο την ομάδα γιατί έχουμε αποδείξει ότι δεν έχει ταβάνι! Τέλος ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους ΑΠΕΝΑΝΤΙ που εύχομαι να συνεχίσουν να γουστάρουν την ομάδα και να την ωθούν σε μεγάλες νίκες όπως έκαναν μέχρι τώρα! Εις το επανιδείν».

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 15:59

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep