Τιμή ΟΦΗ από την ΕΠΣ Λασιθίου

Η ΕΠΣ Λασιθίου τίμησε τον ΟΦΗ και διαπιστώθηκε η αγάπη για την ομάδα και στην Ιεράπετρα

Τον ΟΦΗ για την άνοδό του στη Football League τίμησε η ΕΠΣ Λασιθίου, σε εκδήλωση την Κυριακή (3/7) στην Ιεράπετρα. Το Λασίθι αγκάλιασε τον ΟΦΗ εκφράζοντας την αγάπη του για την ιστορική ομάδα της Κρήτης

Η αγάπη που υπάρχει για τον ΟΦΗ (και) στην περιοχή του Λασιθίου, διαπιστώθηκε για μια ακόμη φορά, στην πετυχημένη εκδήλωση που έγινε την Κυριακή (3/7) το βράδυ, στο εξαιρετικό ξενοδοχείο «Οστρια» στην Ιεράπετρα, όπου μεταξύ άλλων η ΕΠΣ Λασιθίου τίμησε τον ΟΦΗ για την άνοδο του στην Football League.

«Το ζεστό χειροκρότημα του Λασιθιώτικου ποδοσφαιρικού κοινού, όταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λασιθίου, Σύλλας Λουτσέτης, έκανε από μικροφώνου αναφορά στην επιστροφή του ΟΦΗ στις επαγγελματικές κατηγορίες, έδειξε πραγματικά την αγάπη που υπάρχει σε όλη την Κρήτη, για την πιο ιστορική ομάδα του νησιού» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΦΗ μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ofi1925.gr, στην οποία γίνεται εκτενής αναφορά για την εκδήλωση.

Eνώ, θα πρέπει να σημειωθεί ακόμη, ότι ο επιχειρηματίας Γιάννης Πολεμαρχάκης, επίλεκτο μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ, ο οποίος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στο Λασίθι με δυο ξενοδοχεία στον Αγιο Νικόλαο, δέχθηκε πραγματικά βροχή από συγχαρητήρια, από ανθρώπους του Λασιθιώτικου ποδοσφαίρου (και όχι μόνο), για την προσπάθεια που έχουν ξεκινήσει οι επιχειρηματίες που έχουν μπει μπροστά στον ΟΦΗ.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, ο οποίος είναι γνωστό ότι συνδέεται με στενή φιλία με τον Γιάννη Πολεμαρχάκη, του ευχήθηκε και προσωπικά στο τραπέζι του ΟΦΗ, οι τιμητικές πλακέτες να ...αυξηθούν και του χρόνου, τέτοια εποχή ο ΟΦΗ να πανηγυρίζει την άνοδο του στην Σούπερ Λίγκ.

Τον ΟΦΗ στην γιορτή του ποδοσφαιριστή, που διοργάνωσε για πρώτη φορά η ΕΠΣΛασιθίου εκπροσώπησαν εκ μέρους της διοίκησης τυ ΟΦΗ ο Γιάννης Πολεμαρχάκης, ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων Δημήτρης Αποστολάκης και ο υπεύθυνος τύπου της ομάδας Γιώργος Κορτσιδάκης.

Με ανακοίνωση της, η διοίκηση του ΟΦΗ ευχαριστεί την ΕΠΣ Λασιθίου «για την τιμή και τον σεβασμό στο πρόσωπο του ΟΦΗ» και επισημαίνει ότι «ο ΟΦΗ θέλει και επιδιώκει την καλύτερη δυνατή συνεργασία και επαφή, τόσο με το Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο και τις ομάδες της περιοχής, όσο και με όλη την Κρήτη».

Στην εκδήλωση, τιμήθηκαν πρόσωπα με προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και την Εθνική ομάδα, όπως ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Γιάννης Γκούμας, οι οποίοι ήταν και παρόντες, ενώ η ΕΠΣΛασιθίου τίμησε όλες τις κρητικές ομάδες που ανέβηκαν σε Εθνική κατηγορία φέτος (ΟΦΗ Football League, ΠΟΑ, ΙΝΚΑ Χανίων στη Γ' Εθνική), τις πρωταθλήτριες ομάδες του νομού Λασιθίου, αλλά και ποδοσφαιριστές της περιοχής που διακρίθηκαν στην φετινή χρονιά.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, αλλά και εκπρόσωποι του Ολυμπιακού (Αγραφιώτης) και του ΠΑΟΚ (Τεβεκέλης).

Μετά τις απονομές ακολούθησε γλέντι με τους Μανόλη Κονταρό και Νίκο Ζωιδάκη να εκτοξεύουν το κέφι στα ...ύψη.

Last modified onΣάββατο, 16 Ιούλιος 2016 16:29

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep