Γεωργακόπουλο η ΑΕΛ

Η ΑΕΛ απέκτησε τον 17χρονο, Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο. Διάψευση για Τόρες.

Σε μία μεταγραφή - επένδυση προχώρησε η ΑΕΛ και ανακοίνωσε την απόκτηση του 17χρονου αμυντικού μέσου, Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου από τη Δόξα Μανωλάδας. Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση με 5ετές συμβόλαιο του 17χρονου ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Γεωργακόπουλου (15/2/99), ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ κι έχει ύψος 1,80.

Η τελευταία ομάδα του ποδοσφαιριστή ήταν η Δόξα Μανωλάδας στη Γ' Εθνική, όπου στον δεύτερο γύρο συμμετείχε σε 10 αγώνες. Έχει αγωνιστεί στις μεικτές νέων και παίδων της Ηλείας ως αρχηγός με 20 συμμετοχές. Ο ποδοσφαιριστής ήταν στόχος πολλών ομάδων SL και αποτελεί για την ΑΕΛ επένδυση για το μέλλον».

Παράλληλα οι «βυσσινί» διέψευσαν τα δημοσιεύματα που τους ήθελαν να συζητούν με τον Νταβίντ Τόρες και ανέφεραν: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε επαφή με τον ποδοσφαιριστή Τόρες ούτε με τον manager του. Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει συγκεκριμένη πολιτική στις μεταγραφές και τις ανακοινώνει επίσημα η ίδια όταν πραγματοποιούνται χωρίς να συμμετέχει σε πολιτικές managers».

Last modified onΤετάρτη, 15 Ιούνιος 2016 17:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep