«ΑΟΧ… για άνοδο»

Να μπουν οι βάσεις για έναν νέο ΑΟΧ που θα παλεύει για την άνοδο ευχήθηκε ο Κυριάκος Γρηγοράκης.

Ο τεχνικός της χανιώτικης ομάδας, Κυριάκος Γρηγοράκης μετά τη νίκη (3-2) επί του Παναιγιάλειου ζήτησε από τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται τους τελευταίους μήνες. Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές που κλήθηκα να βοηθήσω, διαπίστωσα ότι η ομάδα ήταν πολύ κουρασμένη και είχε μικροπροβλήματα τραυματισμών. Είχα την ατυχία να αντιμετωπίσω τις δύο πιο φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίας, τη Λαμία και την ΑΕΛ, αλλά πίστευα ότι έχουμε τη δύναμη και το σθένος με τον Παναγιάλειο να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Είχαμε την καθολική υπεροχή, κάναμε φάσεις, οι αντίπαλοι δύο φορές μας απείλησαν, δύο τέρματα έβαλαν.

Πετύχαμε ένα τρίτο γκολ και δώσαμε χαρά στον κόσμο μας. Εύχομαι να μπουν οι βάσεις, που θα αναδείξουν την ομάδα του ΑΟΧ και να την φθάσουν εκεί που πρέπει να είναι. Αν όχι σε μεγαλύτερη κατηγορία από αυτήν που παίζουμε, να είναι μία ομάδα αξιοπρεπής και να παλεύει για την άνοδο και όχι για τη σωτηρία. Να αγκαλιάσουμε την προσπάθεια που γίνεται τους τελευταίους μήνες και να το πάμε πιο μπροστά».

Last modified onΚυριακή, 29 Μάιος 2016 22:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep