Διευκρινίσεις από Γρηγοράκη

Ο Ερασιτέχνης ΑΟΧ ζητά διευκρινίσεις από τον Κυριάκο Γρηγοράκη για τη γυναικεία ομάδα

Τις αιτίες για το φιάσκο της γυναικείας ομάδας του ΑΟ Χανιά αναζητά ο Ερασιτέχνης και γι’ αυτό κάλεσε και τον Κυριάκο Γρηγοράκη για διευκρινίσεις. Ο νεαρός τεχνικός κλήθηκε να καλύψει το κενό στον πάγκο του ΑΟΧ μετά την ξαφνική αποχώρηση του Θωμά Γράφα και δεν ακολούθησε την αποστολή της γυναικείας ομάδας στη Χαλκίδα για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

Οι παίκτριες λόγω μιας σειράς προβλημάτων που αντιμετώπισαν, αποφάσισαν να μην κατέβουν να παίξουν στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, γεγονός που επέφερε την ποινή του υποβιβασμού από την Α’ κατηγορία. Ο Ερασιτέχνης θέλοντας να βρει τους υπαίτιους αυτής της ντροπιαστικής κατάστασης, κάλεσε τον Γρηγοράκη να δώσει τη δική του διάσταση των γεγονότων, περισσότερο για τυπικούς λόγους, μιας και δεν φέρει ευθύνη.

Στα αγωνιστικά, ο ΑΟΧ προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναιγιάλειο, θέλοντας να κλείσει θετικά μια περιπετειώδη σεζόν. Εκτός πλάνων έχουν τεθεί οι τιμωρημένοι Χατζηλιάδης και Δεινόπαπας, όπως και ο τραυματίας Αμπατζίδης.

Last modified onΠέμπτη, 26 Μάιος 2016 14:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep