Ενταση, νεύρα και… Παναχαϊκή

Βαθμό μέσω… έντασης πήραν τα Χανιά κόντρα στα Τρίκαλα και πλέον «τρέχουν» για το ματς με Παναχαϊκή.

Τρομερά ψυχικά αποθέματα έδειξαν πως έχουν οι παίκτες του ΑΟ Χανιά στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, καθώς κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο φινάλε σε 2-2. Η ένταση όμως του αγώνα ήταν μεγάλη, όχι μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στην εξέδρα. Είναι χαρακτηριστικό πως μετά το δεύτερο γκολ των Τρικάλων στο 85’, οι οπαδοί άρχισαν να αποδοκιμάζουν τους παίκτες και ο Μπριλάκης άνοιξε διάλογο μεταξύ τους, την ώρα που το παιχνίδι ήταν σε εξέλιξη.

Ο αρχηγός του ΑΟΧ επρόκειτο να γίνει αλλαγή από τον Γράφα και όδευε προς τα αποδυτήρια, αλλά γύρισε προς στην κερκίδα και απάντησε σε όσους τον αποδοκίμαζαν. Την ίδια στιγμή, μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο Δεινόπαπας σκόραρε για το 2-2! Τα συναισθήματα ήταν αντικρουόμενα στην εξέδρα, πιστοποιώντας πως το κλίμα μόνο καλό δεν είναι στην ομάδα φέτος.

Ο ΑΟΧ κατάφερε να πάρει τον βαθμό, που ίσως αποδειχτεί πολύτιμος στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στην κατηγορία, ωστόσο δεν υπάρχει χρόνος ούτε για… ηρεμία. Την Πέμπτη (14/4, 16:00) οι «κυανόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Παναχαϊκή στη Ναύπακτο, για το εξ αναβολής παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής, όπου έχει χαρακτήρα τελικού.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep