«Κάποιοι δεν μπήκαν στο γήπεδο»

Ο Θανάσης Δημόπουλος μετά την ήττα (2-0) από τον Παναιγιάλειο μίλησε για το πάθος και τον τσαμπουκά που πρέπει να βγάζει η ομάδα του.

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού, Θανάσης Δημόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Παναιγιάλειο και την εντός έδρας ήττα με 2-0 τόνισε πως χρειάζεται να παλέψουν όλα τα ματς μέχρι το τέλος. Μεταξύ άλλων είπε:

«Συγχαρητήρια στο Αίγιο γιατί έπαιξε πάρα πολύ καλά και ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο. Από ό,τι φάνηκε, ήταν πολύ αγχωμένοι οι παίκτες μου και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σημερινού παιχνιδιού που ήταν οριακό αλλά πιστεύω ότι θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Το Αίγιο με τόσα προβλήματα που είχε, βρήκε ένα προπονητή όπως είναι ο Χρήστος που έβγαλε τον Παναιγιάλειο από τον… βάλτο και φαίνεται πως θα τη σώσει την ομάδα.

Εμείς θα προσπαθήσουμε μέχρι τέλους του πρωταθλήματος, μέχρι και το 90', θα παλέψουμε για να σωθούμε. Κάναμε κάποιες μεταγραφές και πρέπει να βρούμε λίγο την χημεία, χρειαζόμαστε κάποιο χρόνο. Από εδώ και στο εξής όμως, πιστεύω ότι πρέπει να βγάλουμε λίγο πάθος, λίγο τσαμπουκά, αυτό που χρειάζεται ένας ποδοσφαιριστής για να παίρνει αυτά τα παιχνίδια. Εμείς δεν το είχαμε σήμερα, ούτε πάθος, ούτε τσαμπουκά και μερικοί παίκτες μπορώ να πω ότι δεν μπήκαν καθόλου στο γήπεδο. Τέλος πάντων αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Εμείς θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Καλή συνέχεια στο Αίγιο. Εμείς θα συνεχίσουμε… ».

Ο Γιάννης Σταματάκης είπε: «Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι. Σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται συγκέντρωση από το πρώτο έως και το τελευταίο λεπτό. Εμείς όμως δεν μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο πρώτο ημίχρονο και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε, με αποτέλεσμα να χάσουμε ένα ημίχρονο τζάμπα. Πλέον θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να μαχόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Συγχαρητήρια στο Αίγιο για την νίκη».

Last modified onΔευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 00:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep