Μαγνητική για Ρίκκα, Γκέσιο

Βάλσαμο αποδεικνύεται το αγωνιστικό κενό του ΑΟ Χανιά λόγω του Ολυμπιακού Βόλου.

Δύο παίκτες του ΑΟΧ τραυματίστηκαν στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα την περασμένη Παρασκευή και θα δώσουν αγώνα χρόνου να προλάβουν το τοπικό ντέρμπι με τον Κισσαμικό για την 21η αγωνιστική. Ο λόγος για τον Γιάννη Γκέσιο και τον Αντώνη Ρίκκα, οι οποίοι θα υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των τραυματισμών του. Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά για τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στην κλείδα και αναμένεται να μείνει αρκετό καιρό εκτός μάχης. Οσο για τον 29χρονο μέσο, αναμένεται να προλάβει το χανιώτικο ντέρμπι.

Παράλληλα, τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε ο Παγώνης, ο οποίος θα εκτίσει στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ενώ τις επτά κίτρινες έφτασε ο Γκέσιος. Την πρώτη αγωνιστική θα την εκτίσει την Κυριακή, ενώ το που θα εκτίσει τη δεύτερη θα αποφασιστεί από την εξέλιξη του τραυματισμού του.

Οι παίκτες του ΑΟ Χανιά θα δώσουν φιλικό παιχνίδι με την Κ19 την Τετάρτη, ενώ οι προπονήσεις θα συνεχιστούν ως το Σάββατο. Κυριακή θα απολαύσουν το ρεπό τους και στη συνέχεια θα ξεκινήσει εντατικά η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Κισσαμικό.


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep