Κάλεσμα και συγγνώμη

Οι «Blue Boys» καλούν τους φίλους του ΑΟ Χανιά να δώσουν το «παρών» στο ματς με την ΑΕΛ και ζητούν συγγνώμη από τον Γιώργο Βούρβαχη

Σε δυο άξονες κινείται η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΟ Χανιά, «Blue Boys». Αφενός καλούν τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου των Περιβολίων στο σαββατιάτικο (23/1) παιχνίδι με την ΑΕΛ κι αφετέρου ζητούν συγγνώμη στον πρόεδρο της ΕΠΣ Χανίων, Γιώργο Βούρβαχη, για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν εις βάρος του.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Η ομάδα μας διανύει μια δύσκολη περίοδο και τώρα είναι που χρειάζεται τη συσπείρωση κ τη βοήθεια μας καθώς βρίσκεται και σε επικίνδυνη  βαθμολογική θέση! Ζητάμε λοιπόν από τον κόσμο μας να βρεθεί το Σαββάτο το μεσημέρι στα Περιβόλια στις 15:00 που αντιμετωπίζει τη πρωτοπόρο Λάρισα. Πρέπει όλοι μας και οι παίκτες κυρίως να πολεμήσουν για αυτό το παιχνίδι!

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή κανείς δε περισσεύει και οφείλουμε να ζητήσουμε μια συγνώμη από τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ Χανίων κ.Γιώργο Βούρβαχη για ένα μεμονωμένο σύνθημα που είχε ακουστεί εις βάρος του πάνω στην ένταση ενός αγώνα από μερίδα των οργανωμένων. Α.Ο.Χ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ!».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep