Πέντε μεταγραφές για τον ΑΟΧ

Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων στον ΑΟ Χανιά, έρχεται η ώρα της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Οι «μπλε» έχουν συμφωνήσει ήδη με πέντε παίκτες και έπεται συνέχεια. Όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και μέρες το flnews, ο ΑΟΧ έχει συμφωνήσει με τους Ιωσήφ Λαμπρόπουλο και Παύλο Βαγγελή, που προπονούνται ήδη υπό τις οδηγίες του Γιώργου Λυρώνη.

Παράλληλα, στα Χανιά βρίσκεται ήδη και προπονείται ο 25χρονος τερματοφύλακας Χάρης Αμπατζίδης. Ο γκολκίπερ φέτος αγωνιζόταν στην Κοζάνη, έχοντας 8 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Ζάκυνθο και Εθνικό Φιλιππιάδας στη Γ’ Εθνική, αλλά και Πανηλειακό στη Β’ Εθνική. Πέρυσι αγωνιζόταν στη Θύελλα Φιλώτα.

Συμφωνία υπάρχει και με τον Νίκο Μποτωνάκη, ο οποίος προ ημερών έλυσε το συμβόλαιό του με την Επισκοπή. Ο 26χρονος αμυντικός φερόταν να τα έχει βρει σε όλα με την ΑΕ Καραϊσκάκης, αλλά τελικά προτίμησε να αγωνιστεί στη Football League και τα Χανιά.

Τέλος, τα τυπικά μένουν και για τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Μίλιτς, ο οποίος αποχώρησε από τον Παναιγιάλειο και αναμένεται να ενισχύσει την επίθεση της χανιώτικης ομάδας.

Ακόμα δεν έχει τελειώσει ο σχεδιασμός του ΑΟΧ, καθώς θα αποκτηθούν 2-3 ποδοσφαιριστές ακόμα, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πλήρης και βελτιωμένη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep