«Αποσυντονιστήκαμε»

Ο Γιώργος Λυρώνης ζήτησε δουλειά από τους παίκτες του ΑΟ Χανιά.

Μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Πανσερραϊκό ο προπονητής του ΑΟΧ, Γιώργος Λυρώνης ανέφερε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε και ήμασταν καλύτεροι. Εκτός του γκολ είχαμε μία, δύο ακόμα ευκαιρίες για το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ που σημείωσε ο Πανσερραϊκός μας αποσυντόνισε.

Προσπαθήσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ που θα μας έδινε τη νίκη. Πρέπει να βάλουμε τα κεφάλια κάτω και να δουλέψουμε. Τελείωσε αυτό το ματς, δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Το μόν που μπορούμε να αλλάξουμε είναι στο επόμενο να πάρουμε αυτό που πρέπει. Συνεχίζουμε τη δουλειά. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δίκαιο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα».

O Γιώργος Κατρανίτσας που έκανε ντεμπούτο είπε:
«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε το ματς. Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο το ματς. Ο αντίπαλος ήρθε με αμυντικούς προσανατολισμούς και με στόχο να «κλέψει» τον πόντο και τα κατάφερε. Εμείς χάσαμε ευκαιρίες να σημειώσουμε κι άλλο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Θεωρώ άδικο το αποτέλεσμα.

Τους βαθμούς που μας στέρησε σήμερα να τους πάρουμε αλλού. Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά. Για μένα ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία και ευχαριστώ τον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία».

Last modified onΔευτέρα, 07 Δεκέμβριος 2015 19:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep