«Τουλάχιστον 10 λεπτά καθυστερήσεις»

Η απολογία του Αχαρναϊκού για τον εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή.

Για έντονη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή του αγώνα με την Παναχαϊκή είχε κληθεί σε απολογία ο Αχαρναϊκός και ο γιατρός της ομάδας, Θανάσης Παγώνας. Η υπόθεση εκδικάστηκε την Παρασκευή (04/12) και το flnews σας παρουσιάζει την υπερασπιστική γραμμή των «πράσινων»...

Σύμφωνα με όσα ανέγνωσε ο Πρωτοδίκης, Ελευθέριος Βόμβας ο παρατηρητής στην έκθεσή του έκανε λόγο για έντονη διαμαρτυρία του γιατρού προς τον διαιτητή, λέγοντας του: «Τι είναι αυτά που κάνεις; Είσαι άσχετος;». Η διαμαρτυρία οφειλόταν στα λεπτά των καθυστερήσεων (4) που έδωσε ο ρέφερι. «Αρνούμαστε ότι τον είπε άσχετο», είπε ο νομικός εκπρόσωπος, Αργύρης Λίβας και συνέχισε: «Χτύπησε ποδοσφαιριστής κατά τη διάρκεια του αγώνα και ο γιατρός χρειάστηκε 7-8 λεπτά για να του κάνει ράμματα στο κεφάλι. Τραυματίστηκε στο 78΄και ο διαιτητής έδωσε 4 λεπτά καθυστερήσεις. Δηλαδή τρία λεπτά για τις αλλαγές και ένα για τον τραυματισμό, ενώ έπρεπε να δείξει 10 λεπτά.

Ο Παγώνας από την πλευρά του αρνήθηκε ότι είπε τον Γκάμαρη (Αθηνών) άσχετο και υποστήριξε ότι ο ποδοσφαιριστής, Ομπράντοβιτς χτύπησε στο κεφάλι και απαιτήθηκε αρκετός χρόνος μέχρι να του γίνουν ράμματα και να επιστρέψει στο ματς.

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 13:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep