Χτύπησε στο τέλος ο ΠΑΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 2-1 του Αχαρναϊκού παρότι αγωνίστηκε στο τελευταίο 20λεπτο με 10 παίκτες και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης.

Η νίκη του Αχαρναϊκού μέσα στην Καρδίτσα επί της Αναγέννησης τον έβαζε σε τροχιά πρόκρισης αφού περίμενε τόσο τον ΠΑΣ Γιάννινα, όσο και τον Ηρακλή (15/12) στην έδρα του. Τις πιθανότητες για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση αύξησε και το ισόπαλο αποτέλεσμα ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ηρακλή στην έδρα της ηπειρωτικής ομάδας. Στην πράξη, όμως, αυτό φάνηκε πιο δύσκολο και παρότι η ομάδα του Μενιδίου κατάφερε να επιστρέψει στο ματς μετά το 0-1 από τον Γιάκο (50'), δεν εκμεταλλεύθηκε την κόκκινη κάρτα που είδε ο Κοζορώνης και τον παίκτη παραπάνω που είχε για περισσότερο από 20 λεπτά.

Η ισοφάριση με τον Κωστόπουλο ήρθε στο 65ο λεπτό με ωραία κεφαλιά που αιφνιδίασε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια παρά την πίεση στην εστία του Περιστερίδη, η ομάδα της Ηπείρου ήταν εκείνη που σημείωσε το γκολ στο 89ο λεπτό με τον Σαπαλίδη που εκμεταλλεύθηκε την μπάλα που του ήρθε μετά το διώξιμο του Κωστόπουλου που χτύπησε στο δοκάρι.

Πλέον η αναμέτρηση με τον Ηρακλή στον Μενίδι θα είναι τελικός πρόκρισης για τις δύο ομάδες και η ευκαιρία του Αχαρναϊκού να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

TO LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ       Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-2 

ΓΚΟΛ: 65' Κωστόπουλος – 50' Γιάκος, 89' Σαπαλίδης

ΚΟΚΚΙΝΗ: 69' Κοζορώνης (2η κιτρ.)

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μουστάκης, Σωτηράκος, Μωυσιάδης, Κωστόπουλος, Εμέκα, Μαρής, Αθανασίου (67' Παβίσεβιτς), Καλογερόπουλος (77' Ιωαννίδης), Φιγκέιρα (55' Ομπράντοβιτς), Ταμπάκης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα (68' Τσουκαλάς), Μπέριος, Σκόνδρας (46' Τζημόπουλος), Ναδάλες, Κοζορώνης, Λίλα (72' Τσάβες), Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Γιάκος, Φερφελής 

Media

Last modified onΠαρασκευή, 04 Δεκέμβριος 2015 00:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep