«Πιστεύω στο ρόστερ της ΑΕΛ»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ παραδέχθηκε πως δεν χτίστηκε η ομάδα το καλοκαίρι με το ενδεχόμενο να μην ενισχυθεί καθόλου τον Ιανουάριο. Ο τεχνικός της ΑΕΛ παραδέχθηκε πως δεν χτίστηκε η ομάδα το καλοκαίρι με το ενδεχόμενο να μην ενισχυθεί καθόλου τον Ιανουάριο.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να μην ενισχυθεί η ομάδα στις μεταγραφές του Ιανουαρίου τόνισε πως έχει λύσεις.

Ο τεχνικός της ομάδας της Λάρισας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Καλλιθέα ρωτήθηκε για το πόσο θα αλλάξουν τα δεδομένα στο ενδεχόμενο να μείνει το ρόστερ της ομάδας χωρίς προσθήκες τον Ιανουάριο.

«Υπάρχουν αρκετά παιχνίδια μπροστά μας μέχρι να φτάσουμε στον Ιανουάριο και αυτό είναι το πρώτο μέλημα μας. Μας μένουν πέντε αγώνες πρωταθλήματος και δύο για το Κύπελλο Ελλάδος και φυσικά δεν σκεφτόμαστε τώρα οτιδήποτε. Γνωρίζω για το θέμα που έχει δημιουργηθεί και πως η διοίκηση προσπαθεί να το λύσει. Κανείς δεν λέει όχι σε ακόμη δύο καλούς ποδοσφαιριστές».

Το καλοκαίρι που χτίστηκε η ομάδα υπήρχε στο μυαλό σας η δημιουργία μεγαλύτερου ρόστερ ώστε να βγει ολόκληρη η χρονιά;

«Η ομάδα δεν δημιουργήθηκε με αυτό το σκεπτικό, δεν ήταν τότε στο μυαλό μας αυτό το ενδεχόμενο, αλλά σίγουρα όλοι οι ποδοσφαιριστές που έχουμε στη διάθεση μας είναι σημαντικοί και υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές από πίσω που μπορούν να βοηθήσουν σε αυτά που χρειάζεται η ομάδα και να πετύχουμε τον στόχο μας που είναι η άνοδος στην Super League». 

Last modified onΔευτέρα, 23 Νοέμβριος 2015 10:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep