Ζητά κάλυψη η ΑΣΑ!

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ζήτησε να καλυφθεί τηλεοπτικά το ματς με τον ΑΟ Χανιά.

Eπιστολή στη Football League και στον πρόεδρο, Σπύρο Καλογιάννη έστειλε η Αναγέννηση Καρδίτσας με την οποία ζητά να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε το ματς της Τρίτης (24/11) με τον ΑΟ Χανιά να καλυφθεί τηλεοπτικά. Όπως αναφέρουν οι Θεσσαλοί, αυτό έγινε για να μπορέσουν να το παρακολουθήσουν οι οπαδοί, αφού λόγω μεγάλης απόστολης και λόγω του εργάσιμου της ημέρας δεν θα μπορούν να της συμπαρασταθούν.

Φυσικά, δεν είναι η διοργανώτρια αυτή που αποφασίζει για τους αγώνες που θα καλυφθούν, αλλά το συνδρομητικό κανάλι, το οποίο επιλέγει - έως τώρα - να μεταδίδονται μόλις τρία από τα εννέα παιχνίδια.

Η ανακοίνωση:

«Αίτημα προς την Football League υπέβαλε η Αναγέννηση για την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα της 9ης αγωνιστικής που θα γίνει στα Χανιά την προσεχή Τρίτη! Ως γνωστόν το παιχνίδι έχει μετατεθεί ως τελευταίο της αγωνιστικής για λόγους που έχουν να κάνουν με το γήπεδο καθώς αγωνίζεται και η άλλη τοπική ομάδα την Κυριακή (Πλατανιάς) και απο τον κανονισμό προβλέπεται ότι πρέπει να περάσουν 48 ώρες.

Η διοίκηση της Αναγέννησης απέστειλε σχετική επιστολή στη Football League και στον πρόεδρο Σπύρο Καλογιάννη για άμεσες ενέργειες ώστε να μεταδοθεί η αναμέτρηση απο τον OTE TV».

Last modified onΠαρασκευή, 20 Νοέμβριος 2015 13:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep