Πρώτη για Ζουνίνιο

Αποφασίζουν την Τρίτη (27/10) για προπονητή στον Παναιγιάλειο.

Με υπηρεσιακό προπονητή, τον γυμναστή Ανδρέα Φουσέκη θα παραταχθεί την Τρίτη (27/10) απέναντι στον Απόλλωνα ο Παναιγιάλειος. Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες με την απόλυση του Παναγιώτη Τζαναβάρα και οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι την Τρίτη (27/10) στην Αθήνα θα γίνει ραντεβού μεταξύ των Δημήτρη Ανδριόπουλου, Αντώνη Ρέλλα, προκειμένου να καταλήξουν στον διάδοχο.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε για το διαζύγιο:
«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κ.Παναγιώτη Τζαναβάρα, καθώς και με τον βοηθό του κ.Γιώργο Κουδούνη. Η ΠΑΕ τους ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά τους και τους εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα τους».

Σε ό,τι αφορά στην αποστολή, για πρώτη φορά βρίσκεται σε αυτή ο Ρομπέρτο Ζουνίνιο. Αντίθετα, ο Σκαρτσίλας έμεινε εκτός με αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, ο Μπαλτιμάς έχει πρόβλημα στη μέση, οι Πέριτς, Κολόκας, Πέρεθ ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και οι Μαυρόπουλος, Ζαχαρόπουλος αποκλείστηκαν για αγωνιστικούς λόγους.

Την 20άδα, η οποία θα πάει την Τρίτη (27/10) σε ξενοδοχείο αποτελούν οι: Πίτκας, Τσάπαλος, Σπίνουλας, Σανδραβέλης, Ρέλλας, Ομάρ, Φωτιάς, Στίκας, Ιωάννου, Γκοτσούλιας, Κρισμάρεβιτς, Σταμογιάννος, Λινάρδος, Γκούφας, Μπούνας, Μπουρλάκης, Γκουτσίδης, Παπουτσής, Μίλιτς, Ζουνίνιο.

Πρώτη για Ζουνίνιο

Last modified onΔευτέρα, 26 Οκτώβριος 2015 21:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep