«Παρεξήγησε ο διαιτητής»

Διπλή εκπροσώπηση της Λαμίας στην απολογία της Πέμπτης (22/10).

Σε απολογία κλήθηκε την Πέμπτη (22/10) το πρωί η ΠΑΕ Λαμία και ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιάννης Ζαλαώρας για τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Η ομάδα της Φθιώτιδας πλην του στελέχους του τεχνικού τιμ είχε μάρτυρα το μέλος του ΔΣ, Σάκη Τσικνή. Σημειώνεται ότι βάσει του φύλλου αγώνα ο Ζαλαώρας διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή.

«Το παρεξήγησε ο διαιτητής, εγώ απλά έδινα οδηγίες στον Ν' Γκουέμ στα αγγλικά», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Ζαλαώρας και τόνισε ότι ουδέποτε διαμαρτυρήθηκε. Το flnews.gr ήταν το μόνο ημέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στην απολογία της Λαμίας και σας παρουσιάζει το αναλυτικό ρεπορτάζ...

Ο Ζαλαώρας αρχικά σημείωσε ότι μετέφερε τις οδηγίες του τιμωρημένου, Γιώργου Βαζάκα και είπε: «Μετέφερα οδηγία σε ποδοσφαιριστή. Του μίλησα στα αγγλικά και του είπα «κλείσε μέσα και κάλυψε τη θέση σου». Προφανώς ο διαιτητής νόμιζε ότι τον έβριζα, γιατί φώναζα. Εγώ έχω μάθει να πειθαρχώ και μόλις ο διαιτητής μου είπε να απομακρυνθώ, έφυγα». Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο Τσικνής, με τον νομικό Αργύρη Λίβα να ζητά την απαλλαγή του προπονητή τερματοφυλάκων.

Last modified onΠέμπτη, 22 Οκτώβριος 2015 22:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep