«Ώρα... ανόδου» (photos)

Ο ΑΟ Χανιά συνόδευσε την παρουσίαση των νέων εμφανίσεων με ευχή προβιβασμού.

Ημέρα αποκαλυπτηρίων ήταν η Πέμπτη (24/09) για τον ΑΟ Χανιά. Σε ξενοδοχείο της πόλης η ΠΑΕ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις, ενώ παράλληλα τιμήθηκε ο «χρυσός» χορηγός όλων των τμημάτων της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη, η AEK Lines. Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Το μεσημέρι της Πέμπτης στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΙΑ» έγινε η παρουσίαση των νέων εμφανίσεων της ομάδος μας. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές έδωσαν το παρών στην εκδήλωση όπου τιμήθηκε και ο «ΧΡΥΣΟΣ» χορηγός όλων των τμημάτων της Π.Α.Ε και του Ερασιτέχνη η ΑΝΕΚ LINES.

Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η υπεύθυνη χορηγιών και δημοσίων σχέσεων κ. Άννα Νικολάκάκη η οποία χαρακτηριστικά ανέφερε «Ως χρυσός χορηγός η ΑΝΕΚ LINES θα συνταξιδέψει φέτος με τον ΑΟΧ στα απαιτητικά ποδοσφαιρικά πελάγη της FootballLeague, θα συμπλεύσει όμως και την γυναικεία ομάδα που πάντα έχει να επιδείξει νίκες, διακρίσεις αγωνιζόμενη στην Α’ Εθνική κατηγορία. Για μια ακόμα χρονιά ωστόσο η ANEKLINESθα είναι κοντά και στην φερέλπιδα ομάδα της Κ19».

Την εκδήλωση παρουσίασε ο νέος Διευθύνων Σύμβολος και Γενικός Διευθυντής της Π.Α.Ε Αντώνης Σημαιάκης ο οποίος στο ξεκίνημα μίλησε για τα διαρκείας αλλά και τα προνόμια των καρτών (εκπτώσεις σε χορηγούς). Στην συνέχεια ζήτησε από όλο τον κόσμο να στηρίξει την ομάδα για να πετύχει το στόχο της καθώς μετά από 70 χρόνια η ομάδα δικαιούται να ανέβει στην Σούπερ Λιγκ ενώ κατέληξε, πως για να πετύχει η ομάδα θα πρέπει ΟΛΟΙ μαζί να συμβάλουν και ο κόσμος να αποτελέσει τον 12ο παίκτη».

Last modified onΠέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2015 16:13

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep