Στην Καρδίτσα ο Κουτσόπουλος

Η Αναγέννηση Καρδίτσας εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Βαγγέλη Κουτσόπουλου. Πρόταση σε Σκούπρα.

Στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας προκειμένου να παρακολουθήσει το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου βρέθηκε την Πέμπτη (27/08), σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος. Ο 35χρονος αμυντικός και αδερφός του γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων» είναι σε επαφές με τη θεσσαλική ομάδα και δεν αποκλείεται να ενταχθεί στο ρόστερ, ώστε να βοηθήσει με την εμπειρία του.

Ο Καρδιτσιώτης ποδοσφαιριστής είχε πέρυσι 23 συμμετοχές και 1 γκολ με τον ΑΟΤ. Τη φανέλα της Αναγέννησης είχε φορέσει τη σεζόν 1998-99, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Νάουσα, Πανηλειακό, Λεωνίδιο, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο, Ατρόμητο, ΑΠΟΕΛ, ΑΕ Λεμεσού, Λεβαδειακό και Κέρκυρα. Στην επαγγελματική του καριέρα μετρά 354 συμμετοχές και 11 τέρματα. Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών είναι σε καλό δρόμο, αλλά την απόφαση καλείται να πάρει η διοίκηση.

Οι «κιτρινόμαυροι», τέλος, έκαναν πρόταση και στον 27χρονο αμυντικό, Κώστα Σκούπρα που έμεινε ελεύθερος από τον ΑΟ Τρίκαλα και αναμένουν την απάντησή του. Όπως φαίνεται, η προσθήκη του Γιώργου Μοσχάκη δεν ήταν η τελευταία για την Αναγέννηση.

Last modified onΠαρασκευή, 28 Αύγουστος 2015 16:38

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep