Φωτιάς για Αίγιο!

Ο Παναιγιάλειος, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, συζητά με τον κεντρικό αμυντικό, Λάζαρο Φωτιά.

Σε διαδικασία ενίσχυσης συνεχίζει να βρίσκεται ο Παναιγιάλειος και από τη Δευτέρα (24/08) είναι πιθανό να ξεκινήσουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Οι «μελανόλευκοι» έχουν συμφωνήσει με αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι μία περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα είναι αυτή του Λάζαρου Φωτιά! Μάλιστα, θεωρείται θέμα χρόνου η οριστικοποίηση της συμφωνίας μαζί του.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός την περσινή σεζόν έπαιξε σε 14 ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ενώ στο πρώτο μισό ήταν στη Ζάκυνθο (10 αγώνες). Στην ομάδα του Ιονίου έπαιξε και τη σεζόν 2013-14 (20 ματς, 1 γκολ). Στο παρελθόν έχει παίξει ακόμα σε Καποσβάρι (Ουγγαρία), Αναγέννηση Επανωμής (4 ματς), ΑΕΛ (6) και Πόντιους Κατερίνης (22/1). Στην Ουγγαρία, αλλά και στη Ζάκυνθο είχε παίξει δανεικός από την Πάρμα που είχε τα δικαιώματά του.

Την Κυριακή (23/08) δόθηκε ρεπό και έτσι δεν θα διεξαχθεί φιλικό δοκιμών. Η εισήγηση του προπονητή, Παναγιώτη Τζαναβάρα, πάντως, είναι θετική για τον Κενυάτη αριστερό μπακ, Αμπούντ Ομάρ και τον 20χρονο, Νίκο Παπουτσή. Την Κυριακή (23/08) θα βρίσκεται στο Αίγιο ο Καμπίρου Ακινσόλα για να υπογράψει, ενώ εντός των ημερών αναμένεται η άφιξη και του Σουλεϊμόν Όμο.

Last modified onΚυριακή, 23 Αύγουστος 2015 23:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep