«Έχει μεγάλη δυναμική η ΑΕΛ»

Έτοιμος να βοηθήσει τους «βυσσινί» να επιστρέψουν στην Super League εμφανίζεται ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος

Τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος θέλει να ζήσει ξανά με την ΑΕΛ ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος που τόνισε πως η ομάδα έχει περισσότερη δυναμική από κάποιες ομάδες της Super League. Μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στην έδρα επισημαίνοντας πως θα είναι το μεγάλο «όπλο» της ομάδας τη νέα σεζόν. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα και την πόλη γενικότερα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά» ανέφερε αρχικά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «ok radio 104,8».

Αναφερόμενος στην αποχώρησή του από τον Άρη Λεμεσού τόνισε: «Δεν υπήρχε η κατάλληλη χημεία. Χωρίς όμως να γίνει κάτι που δεν μου άρεσε. Συζητήσαμε και είπαμε αν υπάρξει μια προοπτική να φύγω, να γίνει. Μίλησα με τη διοίκηση τους είπα ότι υπάρχει ενδεχόμενο να φύγω κι έγινε».

Ερωτηθείς για το αν είχε προτάσεις από ομάδες της Super League απάντησε: «Υπήρξαν αρκετές ομάδες από τη Super League που με πήραν τηλέφωνο ακόμη κι όταν ήμουν στον δρόμο για τη Λάρισα. Όμως μου αρέσει η προοπτική της ΑΕΛ και βλέπω κάτι θετικό στην προσπάθεια που ξεκινάει εδώ και θεωρώ πως όπου και να πήγαινα δεν θα υπήρχε η προοπτική που υπάρχει εδώ. Οι ομάδες της Super League στις οποίες μπορούσα να πάω δεν έχουν τη δυναμική της ΑΕΛ. Είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΛ. Ξέρω τι σημαίνει ΑΕΛ έχω ζήσει και τις καλές εποχές της ομάδας και εύχομαι να φτάσουμε και πάλι σε αυτό το επίπεδο που ήμασταν κάποτε».

Ενθυμούμενος την προηγούμενη παρουσία του στην ΑΕΛ δήλωσε: «Τότε η ομάδα είχε πολλούς παίκτες μεγάλης αξίας. Την πρώτη χρονιά βέβαια με τον Δώνη είχα τις ευκαιρίες μου. Δεν έπαιξε όσο ήθελα στην ΑΕΛ. Δεν κατάφερα να γίνω βασικός. Οι αναμνήσεις που έχω είναι εξαιρετικές. Είχα περάσει πολύ καλά και θα είναι ακόμα καλύτερα τώρα».

Όσο για το νέο πρωτάθλημα και τον στόχο της ΑΕΛ, σημείωσε: «Θα είναι ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Υπάρχουν αρκετές ομάδες για άνοδο, αλλά η ΑΕΛ θεωρώ πως θα είναι ανταγωνιστική. Έχει πλεονέκτημα για την άνοδο και θέλει ένα καλό ξεκίνημα για να είναι από την αρχή ψηλά και να μην κυνηγάει. Είναι σημαντικό να είσαι από την αρχή ψηλά και να μην κυνηγάς».

Σχετικά με την επιστροφή της ομάδας στο AEL FC Arena υπογράμμισε: «Θα είναι το μεγαλύτερο όπλο μας για φέτος. Θα προσπαθήσουμε για το απόλυτο. Αν μια ομάδα κάνει το απόλυτο στην έδρα της μαθηματικά έχει ανέβει».

Κλείνοντας, σχετικά με την θέση που του αρέσει να αγωνίζεται, τόνισε: «Στη Λάρισα παλιά έπαιζα εξτρέμ. Τώρα μετά από τόσα χρόνια έχω γίνει χαφ».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep