Δοκιμή... Ομάρ στο Αίγιο

Ο Αμπούντ Ομάρ, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, δοκιμάζεται στον Παναιγιάλειο.

Αρκετοί υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές περνούν από το «μικροσκόπιο» του Παναγιώτη Τζαναβάρα στον Παναιγιάλειο. Ένας εξ αυτών, σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, είναι ο Αμπούντ Ομάρ. Ο 23χρονος Κενυάτης αριστερός μπακ είχε εμπλακεί σε μεταγραφικό σενάριο για τον Ηρακλή στα τέλη Ιουνίου, με τον εκπρόσωπό του, μάλιστα, να δηλώνει ότι απέμεναν τα τυπικά για να υπογράψει διετές συμβόλαιο. Τελικά, η μετακίνησή του στον Γηραιό δεν προχώρησε και μένει να φανεί αν θα ενταχθεί στο ρόστερ του Παναιγιαλείου. Το ρεπορτάζ, πάντως, αναφέρει ότι είναι πιθανό να αποκτηθεί.

O Ομάρ είναι γεννημένος στις 9 Σεπτεμβρίου 1992, καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας και είχε συμμετάσχει στο βασικό σχήμα της Κένυας σε φιλικό ματς με την Αίγυπτο τον Αύγουστο του 2014.

Αντίθετα, ένας Σενεγαλέζος επιθετικός που δοκιμάστηκε, δεν έπεισε και αποχώρησε, ενώ η προγραμματισμένη για την Πέμπτη (20/08) άφιξη του Καμπίρου Ακινσόλα δεν έγινε. Για την Παρασκευή (21/08), τέλος, έχει προγραμματιστεί η έλευση του Σουλεϊμόν Όμο, του πρώην αμυντικού μέσου της Ερμιονίδας που έχει συμφωνήσει προφορικά με τη διοίκηση.

Last modified onΠαρασκευή, 21 Αύγουστος 2015 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep