«Δεν βάζουμε όριο στους στόχους»

Ο Ηρακλής δεν έχει να φοβηθεί ή να ζηλέψει τίποτα, τονίζει χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Ιντζόγλου

Όντας ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ήδη ανανεώσει το συμβόλαιό τους για τη νέα σεζόν, ο Λυτέρης Ιντζόγλου δίνει το… σύνθημα στον Ηρακλή επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει όριο στους στόχους της ομάδας.

«Δεν είχα κάποιο δίλημμα, ήθελα από την αρχή να ανανεώσω με τον Ηρακλή, δεν μπήκα στη διαδικασία να κοιτάξω κάτι άλλο, για μένα πάνω από όλα ήταν ο Ηρακλής, αυτό ήθελα και το έκανα. Σίγουρα ήταν σημαντικό που πριν από μένα είχαν ανανεώσει κι άλλοι παίκτες. Θεωρούσα πολύ δύσκολο το να μην τα βρούμε με τον Ηρακλή» τόνισε αρχικά μιλώντας στον «Libero 107.4 FM» για την επέκταση του συμβολαίου του.

Ερωτηθείς για τους στόχους του Ηρακλή τη νέα σεζόν, απάντησε: «Όσο πιο ψηλά γίνεται, δε βάζουμε κάποιο όριο, τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Έχουμε όνειρα και φιλοδοξίες, δεν έχουμε να φοβηθούμε ή να ζηλέψουμε τίποτα, τους κοιτάξαμε φέτος στο κύπελλο όλους στα μάτια και δείξαμε ποιοι είμαστε. Θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί και ακόμα πιο δυνατοί και εφόσον ανανέωσαν σχεδόν όλα τα παιδιά είναι πολύ σημαντικό. Έχουμε δεθεί πολύ μεταξύ μας, μιλάμε καθημερινά και περιμένουμε με ενδιαφέρον τη νέα σεζόν. Γεμίζουμε τις μπαταρίες, ακολουθούμε το πρόγραμμα που μας έδωσε ο Νίκος Αμανατίδης και αναμένουμε. Δεν υπάρχει άγχος, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Εφόσον συνεχίσουμε να κρατάμε αυτό το κλίμα δε φοβόμαστε τίποτα».

Σχετικά με τις δικές του βλέψεις, σημείωσε: «Οι στόχοι μου πάνε πακέτο με τον Ηρακλή. Θέλω και μπορώ περισσότερα να δώσω, όπως όλα τα παιδιά». Όσο για το ενδεχόμενο φιλικής αναμέτρησης με κάποια από τις κορυφαίες ιταλικές ομάδες, υπογράμμισε: «Ποιος δε θα ήθελε να αγωνιστεί σε ένα τέτοιο παιχνίδι απέναντι σε μεγάλες ομάδες της Ευρώπης».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep