«Όλοι θέλουν Ηρακλή»

Θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα του «Γηραιού» εμφανίζεται ο Ματίας Ντεγκρά

Μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Ματίας Ντεγκρά το ενδιαφέρον του Ηρακλή. Ο Αργεντινός πορτιέρο σε ραδιοφωνική του συνέντευξη τόνισε πως όλοι θέλουν να παίξουν στον Ηρακλή που είναι μια μεγάλη ομάδα, ενώ εμφανίζεται ενημερωμένος για την πορεία της κατά τη διάρκεια της σεζόν παρακολουθώντας τα παιχνίδια των «κυανόλευκων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis 95,5»:

«Είμαι στην Ισπανία διακοπές αυτή την στιγμή. Ξέρω πως υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του Ηρακλή. Δεν έχει κλείσει κάτι μέχρι στιγμής. Υπάρχει επικοινωνία αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό».

Για το αν θα ήθελε να παίξει στον Ηρακλή: «Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στον Ηρακλή; Είναι μια μεγάλη ομάδα. Ο Ηρακλής επέστρεψε στην Super League και όλοι θέλουν να παίξουν εκεί».

Για το αν γνωρίζει κάτι από τον φετινό Ηρακλή: «Ξέρω τον Μπαρτολίνι και τον Περόνε με τους οποίους ήμασταν συμπαίκτες όπως και τον προπονητή, το Νίκο Παπαδόπουλο. Ήμασταν στην Καλαμαριά μαζί αλλά και στην Κύπρο τον είχα αντίπαλο ως προπονητή. Επίσης, παρακολούθησα και πολλά παιχνίδια της ομάδας από το ίντερνετ».

Για τον Περόνε: «Πάντα μιλάμε με τον Περόνε, αλλά και τον Μπαρτολίνι. Τον Περόνε τον ξέρω από πολύ μικρός. Σε ηλικία 16 ετών ήμασταν συμπαίκτες στην Αργεντινή».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep