«Έκλεισε μια δύσκολη περίοδος»

Στα λάθη της ΑΕΚ στο χώρο του κέντρου και στο γεγονός πως κλείνει έναν διετή κύκλο, στάθηκε ο Δέλλας μετά την ήττα στον Βόλο

Η… περιπέτεια της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε στο γήπεδο του Βόλου όπου μπορεί μεν να ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολυμπιακό, αλλά ολοκληρώνοντας τη σεζόν σχεδιάζει ήδη τα πλάνα της για την Super League όπου κι επιστρέφει. Εκεί λοιπόν θέλησε να σταθεί και ο Τραϊανός Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στο ΕΑΚ κάνοντας λόγο για δυο δύσκολα χρόνια και μια περίοδο που έκλεισε.

«Σήμερα έκλεισε για εμάς ένας κύκλος δύο ετών, θέλαμε να τον κλείσουμε με νίκη, για αυτό ήρθαμε εδώ. Νομίζω έγινε ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, εμείς μπήκαμε καλά στο ματς, μετά με πολλά λάθη στο κέντρο δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να μπει στην περιοχή μας και να δημιουργήσει προβλήματα. Πέτυχε το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε αλλά είχαμε να παίξουμε με μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Για εμάς κλείνει μία περίοδος δύο δύσκολων χρόνων. Να ευχηθώ στο φίλο μου Δημήτρη καλή επιτυχία, είμαι σίγουρος ό,τι θα κάνει θα είναι πετυχημένο όπως στην πορεία του στον Ολυμπιακό Βόλου» δήλωσε ο «Κολοσσός».

Με τη σειρά του, εκπροσωπώντας τους παίκτες της Ένωσης, ο Στράτος Σβάρνας ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε υπεροχή, παίξαμε καλά αλλά κάναμε αρκετά λάθη στο κέντρο με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να βγαίνει στην αντεπίθεση. Στο δεύτερο από δικό μας λάθος ήρθε το γκολ, δεν αντιδράσαμε όμως».

Πηγή: magnesiasports.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep