Αποχωρεί ο Βαζάκας!

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Γιώργος Βαζάκας, δεν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στον Αχαρναϊκό.

Η καλύτερη ομάδα των play out του Νότου ήταν με διαφορά ο Αχαρναϊκός. Η ομάδα του Μενιδίου έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο και σημαντικό μερίδιο στην εξασφάλιση της παραμονής οφείλεται στον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Βαζάκα. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός οδήγησε τους «πράσινους» στη σωτηρία, αλλά και στην πρωτιά του μίνι πρωταθλήματος, ενώ υπό προϋποθέσεις η ομάδα θα μπορούσε κάλλιστα να μην μπει σε αυτή τη διαδικασία, παίρνοντας την 4η θέση της κανονικής διάρκειας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ο έμπειρος τεχνικός δεν θα συνεχίσει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στον Αχαρναϊκό. Ο επιτυχημένος του κύκλος θα κλείσει μετά το παιχνίδι με την Καλλιθέα. Υπενθυμίζεται ότι στην ομάδα του Μενιδίου βρίσκεται από την περασμένη σεζόν, οπότε και σε 15 ματς είχε 7 νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες. Εφέτος μέτρησε 15 νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ είχε και 10 ισοπαλίες και εννέα ήττες σε 34 ματς.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΑΤΑΝΑΣΟΦ

Αποχώρησε από τον Αχαρναϊκό ο Αντρέι Ατανάσοφ. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr, ο Βούλγαρος επιθετικός, που έπαιξε σε πέντε παιχνίδια της ομάδας, έλυσε το συμβόλαιό του και αποτελεί παρελθόν.

Last modified onΤρίτη, 09 Ιούνιος 2015 13:51

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep