«Θέλουμε το πρωτάθλημα»

Την κατάκτηση της πρώτης θέσης έθεσε ως στόχο ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ηρακλή για τη νίκη σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θέλει όχι απλώς να πάρει την άνοδο αλλά να φτάσει στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον προγραμματισμό εν όψει της νέας περιόδου και στάθηκε στη σημασία της αδειοδότησης, ενώ σημείωσε ότι δεν υπάρχει θέμα με το συμβόλαιό του.

O Παπαδόπουλος είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: «Ο Ολυμπιακός Βόλου στάθηκε με αξιοπρέπεια. Είχαμε κατοχή μπάλας, ευκαιρίες αλλά μας έλειπε η τελική πάσα για να βάλουμε το γκολ και να μας φύγει το άγχος. Συγχαρητήρια στους παίκτες. Κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Δεν το χαιρόμαστε 100%. Μας απομένει ένας πόντος. Είμαι σίγουρος πως στη συνέχεια δεν θα πάρουμε μόνο ένα βαθμό. Αλλά στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Να βγάλουμε τον πρώτο σκόρερ, να έχουμε την καλύτερη άμυνα. Αυτά είναι τα κίνητρά μας. Θέλουμε και το Πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και στο επόμενο παιχνίδι περιμένουμε περισσότερους».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με την Παναχαϊκή, δήλωσε: «Έχουμε τρία προβλήματα, έχει πρόβλημα και ο Καρασαλίδης, αλλά θα λείπουν και ο Τσιλιανίδης και ο Ρομάνο. Δεν φοβόμαστε. Πάμε για τη νίκη, να τελειώνουμε».

Για την αδειοδότηση, ανέφερε: «Είναι κάτι πολύ καλό, κυρίως για το πρεστίζ. Η ομάδα έχει μπει στη σωστή βάση. Με βοηθάει πολύ, αυτή είναι η αλήθεια. Ξέρω τι θέλει η κατηγορία και θα πάρουμε λίγους και καλούς παίκτες για να βοηθήσουμε και αυτούς που έχουμε και να ανεβάσουμε την ποιότητα της ομάδας».

Για τη νέα χρονιά σημείωσε: «Δουλεύουμε και τον προγραμματισμό. Η αλήθεια είναι πως όταν κάνεις σχέδια και όνειρα μπορεί να γελάει ο Θεός μαζί σου. Εμείς θα το κάνουμε, γιατί πιστεύουμε στην ομάδα και δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Σε ερώτηση για το θέμα του συμβολαίου του, συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει θέμα με το συμβόλαιο, αυτό έχει τελειώσει».

(πηγή: bluearena.gr)

Last modified onΚυριακή, 31 Μάιος 2015 23:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep