Τέλος και ο Βιγιαφάνε

Η Επισκοπή ανακοίνωσε την Παρασκευή (22/5) δύο ακόμα αποδεσμεύσεις.

Το ρεπορτάζ του flnews.gr για τον Νίκο Αργυρίου επιβεβαιώθηκε. Μερικές μέρες μετά η ΠΑΕ επισημοποίησε το διαζύγιο. Παρελθόν ωστόσο αποτελεί και ο Νίκολας Βιγιαφάνε, όπως γνωστοποίησε επισήμως η ΠΑΕ.

Το δελτίο Τύπου για τον Αργυρίου: «Στην Αθήνα βρίσκεται ο Νίκος Αργυρίου. Ο τραυματισμός του (σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών) δεν ήταν δυνατόν να τον αφήσει να αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια των play out κι έτσι κρίθηκε σκόπιμο, τόσο από την ομάδα μας όσο κι από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να διακοπεί η συνεργασία (είναι δανεικός από την ΑΕΚ) και να ανέβει στην πρωτεύουσα για να συνεχίσει την θεραπεία του. Η ΠΑΕ Επισκοπής, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Αργυρίου. Η ομάδα μας, τον ευχαριστεί και του εύχεται ταχεία ανάρρωση. Φυσικά του εύχεται, ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του».

Το δελτίο Τύπου για τον Βιογιαφάνε: «Στη λύση της συνεργασίας με τον Νίκολας Βιγιαφάνε προχώρησε η ομάδα μας σήμερα το πρωί. Ο Νίκολας, είναι ο 3ος παίκτης που αποχωρεί από την ομάδα μας λίγο πριν λήξει η παρούσα σεζόν. Οι δύο πλευρές, (ο Αργεντίνος από τη δική του κι αυτή της ΠΑΕ Επισκοπής), ήρθαν σ’ επαφή κι αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιό του, έναν μήνα νωρίτερα από το προκαθορισμένο. Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή, Νίκολας Γκαστόν Βιγιαφάνε».

Last modified onΠαρασκευή, 22 Μάιος 2015 16:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep