Παπαδόπουλος: «Τα δώσαμε όλα»

Παρά τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου, ο τεχνικός του Ηρακλή Νίκος Παπαδόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του.

Μετά τον ημιτελικό με την Ξάνθη, που έληξε στο 0-0, ο Νίκος Παπαδόπουλος, o οποίος ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στον κόσμο, είπε: «Για μας η μέρα είναι πολύ μεγάλη. Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί στον αγωνιστικό χώρο μετά τα πρώτα λεπτά όπου δεχθήκαμε πίεση. Παλέψαμε τα δώσαμε όλα και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μας. Όταν βρήκαμε ρυθμό δεχτήκαμε την κόκκινη κάρτα και κάπου εκεί δυσκόλεψαν περισσότερο τα πράγματα.

Είχαμε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι μας και έπαιξε ρόλο η αποβολή του Ρομάνο που μας άφησε με δέκα παίκτες. Από εκεί και έπειτα η Ξάνθη είχε καλύτερη κυκλοφορία με τον παίκτη παραπάνω. Η αποβολή τα χάλασε όλα καθώς είχαμε μεταφέρει το παιχνίδι στο μισό της Ξάνθης και καταφέραμε και τους αγχώσαμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, που δίνει τα πάντα στο γήπεδο.  Ήταν ένας θεσμός που από την αρχή δεν είχαμε για στόχο αλλά εδώ που φτάσαμε το θέλαμε. Συγχαρητήρια στην Ξάνθη για την πρόκριση και για την είσοδο στον τελικό. Με τόση συσπείρωση ο Ηρακλής θα έχει καλύτερη συνέχεια».

Όσο για το τι είπε μετά το ματς στους παίκτες του, σχολίασε: «Τους είπα πως πρέπει να είναι περήφανοι για αυτό που πετύχανε. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο θεσμό του πρωταθλήματος και στην άνοδο την οποία θα κατακτήσουμε».

Last modified onΠέμπτη, 30 Απρίλιος 2015 00:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep