«Η συμφωνία μας τηρήθηκε στο ακέραιο»

Ο Σίμος Παπαδημητρίου επιτέθηκε στον Ρομάν Μπολμποσιάν Ο Σίμος Παπαδημητρίου επιτέθηκε στον Ρομάν Μπολμποσιάν

Η προσφυγή του Ρομάν Μπολμποσιάν προκάλεσε την οργή του Σίμου Παπαδημητρίου.

Την αντίδραση του Σίμου Παπαδημητρίου προκάλεσε η κίνηση του Ρομάν Μπολμποσιάν να καταθέσει προσφυγή κατά του Φωκικού. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ επιτέθηκε στον Μολδαβό ποδοσφαιριστή τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία εκκρεμότητα απέναντί του, ενώ αφησε αιχμές για τη συμπεριφορά του προαναγγέλοντας νέα παρέμβασή του στο θέμα.

Σε δηλώσεις του στο amfissaface.gr, ο Παπαδημητρίου σημείωσε: «Αυτή τη στιγμή είμαι τυπικά ακόμα πρόεδρος του Φωκικού. Εντούτοις, μέχρι να ετοιμαστεί η διάδοχη κατάσταση, θα τοποθετούμαι για όποιο ζήτημα προκύπτει. Σε ό,τι αφορά την προσφυγή του ποδοσφαιριστή Ρομάν Μπολμποσιάν θέλω κατ' αρχάς να πω ότι αυτή δεν έχει καμία επίπτωση στην ομάδα, μιας κι έχει πια υποβιβαστεί από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Εγω οφείλω να ενημερώσω ότι ο παίκτης εντάχτηκε στο Φωκικό στο παρά πέντε κυριολεκτικά της μεταγραφικής περιόδου του Δεκεμβρίου, αφού μας παρακαλούσε μέσω μάνατζερ, προκειμένου να μη μείνει για μεγάλο διάστημα ανενεργός. Η συμφωνία μας μαζί του ήταν συγκεκριμένη και τηρήθηκε στο ακέραιο».

Και πρόσθεσε: «Προτίμησε να κάνει προσφυγή ενάντια στην ομάδα και να ζητάει πολλά περισσότερα χρήματα. Δεν αναλογίστηκε, φυσικά, τη μηδαμινή του προσφορά στο σύλλογο και τις ελάχιστες συμμετοχές του. Το έκανε για να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη. Στο θέμα αυτό θα επανέλθω σύντομα, όταν θα έχω τα πλήρη στοιχεία για αυτά που του καταλογίζονται από κάποιους στα αποδυτήρια».

Last modified onΠέμπτη, 23 Απρίλιος 2015 13:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep