Τέλος εποχής για Παπαδημητρίου

Ο Σίμος Παπαδημητρίου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Φωκικό.

Έκλεισε ο κύκλος του Σίμου Παπαδημητρίου στον Φωκικό. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας της Άμφισσας δήλωσε στο Σταρ Κεντρικής Ελλάδας πως δεν θα συνεχίσει άλλο και πως η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη.
Αρχικά ο Παπαδημητρίου είπε για τον κόσμο και για όσους ήταν στο πλευρό του τα τελευταία εννέα χρόνια: «Δεν δημιούργησαν ποτέ επεισόδια, δεν αναμειχθήκαμε σε σκάνδαλα, ζητώ συγγνώμη για τον κύκλο που έκλεισε. Ανοίγει ένας άλλος για τον Φωκικό χωρίς τον Παπαδημητρίου, αλλά ο Παπαδημητρίου - δεν το ξέρει αυτό ο κόσμος - θα έχει να αντιμετωπίσει στο κεφάλι του όλα τα βάρη του Φωκικού – ειδικά προς το Δημόσιο - γιατί βαραίνουν τον πρόεδρο. Έζησα χαρές ατελείωτες, φοβερές στιγμές και πικρία που δεν μπόρεσα να περάσω στον κόσμο το πόσο δύσκολη είναι η θέση του προέδρου».

Όσο για την επόμενη μέρα ανέφερε: «Η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη, όπως είναι δύσκολη η κάθε επόμενη μέρα. Έτσι ήταν και για μένα όταν πριν από 9 χρόνια ανέλαβα τον Φωκικό», δήλωσε και πρόσθεσε ότι «πρέπει κάποια στιγμή να ασχοληθώ με την δουλειά μου. Εγώ δεν είμαι επαγγελματίας, όσα έκανα, τα έκανα από αγάπη για τον Φωκικό, την ομάδα της πόλης μου. Ανοίγω σήμερα την πόρτα του Φωκικού στον οποιονδήποτε για να συζητήσουμε. Ξέρει όποιος θέλει πού να με βρει. Όταν θα υπάρξει ένα νέο Δ.Σ θα κάνουμε Γ.Σ και εγώ θα είμαι στο πλευρό της ομάδας το πρώτο διάστημα τουλάχιστον για να βοηθήσω όσο μπορώ».
Ο έμπειρος παράγοντας ανέλυσε τι έφταιξε για τον υποβιβασμό λέγοντας ότι έγιναν λάθη από την αρχή της χρονιάς, πως υπήρξε γκίνια και κακές διαιτησίες. «Είχα κάνει κρούση μετά τον Μαραντά σε 2 καλούς προπονητές (Κόλα, Γκαλίτσιο), που δεν ήθελαν να ρισκάρουν με τον Φωκικό που βρισκόταν τότε στις τελευταίες θέσεις. Αν είχαν έρθει θα είχαμε σωθεί» ανέφερε.
Χαρακτήρισε ως τις πιο ένδοξη στιγμή της προεδρίας του τα 2 παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, αλλά και το 2-0 με την Λάρισα με το οποίο ο Φωκικός σφράγισε την παραμονή στην κατηγορία. Υποστήριξε ότι ο Φωκικός έφερε τους καλύτερους ξένους παίκτες στη Football League (Τετέ, Γκόμες, Ράντι, Γουόρντεν, Ασίγκμπα), ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον αρχηγό Νεκτάριο Σκαρίμπα: «Δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα στην ομάδα και έδωσε και τον εαυτό του σε αυτήν». Ξεχώρισε και τον Δήμο Τζέκο αναγνωρίζοντας ότι «πρόσφερε πολλά, ήταν άριστος χαρακτήρας και τον ευχαριστώ ιδιαίτερα».
Τέλος, αποκάλυψε ότι δέχτηκε δύο προτάσεις από άλλες ομάδες για να εμπλακεί διοικητικά, αλλά ξεκαθάρισε πως επιθυμία του είναι να αποχωρήσει οριστικά από το ποδόσφαιρο.

Last modified onΚυριακή, 19 Απρίλιος 2015 23:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep