«Καμία γνώση δίωξης»!

Διαμαρτυρία του Εθνικού Σερρών και αίτημα για μη επικύρωση της βαθμολογίας!

Καμία πειθαρχική δίωξη δεν έχει κοινοποιηθεί στον Εθνικό Σερρών σύμφωνα με διαμαρτυρία της ΠΑΕ. Οι «πορτοκαλί» ενημερώθηκαν, όπως υποστηρίζουν, από τα ΜΜΕ για την κίνηση του Παναγιώτη Καρρά και σε έγγραφο που έστειλαν στη Football League, ζητούν την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Μάλιστα, αιτούνται όπως ανοικτούν οι λογαριασμοί των εμπλεκομένων και να ερευνηθεί ποιοι εισέπραξαν και πόσα, να παρέμβει ο υφυπουργός, Σταύρος Κοντονής και να γίνει έλεγχος σε όλες τις ΠΑΕ, προκειμένου να διερευνηθεί ποιες διαθέτουν ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες, ποιοι έχουν εξοφλημένους ποδοσφαιριστές και σε ισχύ εγγυητικές. 

Παράλληλα, στη διαμαρτυρία, η οποία κοινοποιείται σε ΕΠΟ, Υφυπουργό και τον Παναγιώτη Καρρά, ο Εθνικός Σερρών ζητά να μην γίνει επικύρωση της βαθμολογίας προτού ξεκαθαρίσουν τα πάντα, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει τη Δευτέρα (30/03) το flnews.gr. Για όσους το αγνοούν, άλλωστε, σε όλα τα πρωταθλήματα για να επικυρωθούν οι βαθμολογίες, προϋπόθεση είναι να μην υπάρχουν εκκρεμότητες σε δικαστικές υποθέσεις. Και ας θεωρείται δεδομένη η αθώωση όλων στην υπόθεση με τα φερόμενα ως «ύποπτα» ματς.

Αναλυτικά η διαμαρτυρία του Εθνικού Σερρών:

Με έκπληξη και πάλι ενημερωθήκαμε από δημοσιεύματα των Μ.Μ.Ε. ότι ο κος Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος μας, για παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στις 01 Μαρτίου 2015.

Επειδή δεν θα ανεχθούμε ξανά σε βάρος μας τέτοιους είδους συμπεριφορές, καλούμε τον αρμόδιο Πρόεδρο της FOOTBALLLEAGUE και τον κύριο Παναγιώτη Καρρά να μας ενημερώσουν πώς άπαντες γνωρίζουν την δίωξη σε βάρος μας, χωρίς εμείς να έχουμε λάβει εγγράφως ή προφορικώς ενημέρωση. Επειδή καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, ζητούμε την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και συγκεκριμένα:

Α) Να ανοιχτούν οι λογαριασμοί όλων των εμπλεκομένων και να ερευνηθεί ποιοι εισέπραξαν και πόσα.

B) Να παρέμβει ο αρμόδιος Υπουργός κος ΚΟΝΤΟΝΗΣ και να γίνει έλεγχος αμέσως σε όλες τις ΠΑΕ προκείμενου να διερευνηθεί και εξακριβωθεί ποιές διαθέτουν ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες, ποιες έχουν εξοφλημένους ποδοσφαιριστές και ποιες έχουν σε ισχύ τις ανάλογες εγγυητικές.

Γ) Ποιοί και πώς και με ποίου την άδεια χρησιμοποιούν αγώνες του Πρωταθλήματος της ομάδας μας προκειμένου να κερδίζουν χρήματα εις βάρος μας.

Επειδή κύριε Πρόεδρε της FOOTBALL LEAGUE είμαστε πεπεισμένοι ότι είστε υπέρ της διαφάνειας και της καθαρότητας στο ποδόσφαιρο, τουλάχιστον για την FOOTBALL LEAGUE, σας παρακαλούμε να δώσετε αμέσως στην δημοσιότητα, πόσα χρήματα και πότε, εισέπραξε η κάθε ΠΑΕ, και να μας διαβεβαιώσετε ότι τα προαναφερόμενα είναι στη διάθεση της FOOTBALL LEAGUE και ότι όλες οι ομάδες αγωνίζονται με τις ίδιες προϋποθέσεις.

Τέλος κύριε Πρόεδρε σας δηλώνουμε με την παρούσα να μην προχωρήσετε στην επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα προτού ξεκαθαρίσουν τα πάντα για να μπορούμε και εμείς και εσείς να έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας.

Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος μας προκειμένου να προστατεύσουμε την τιμή και την υπόληψή μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

Α) ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟ

Β) ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

Γ) Ε.Π.Ο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ».

Last modified onΤρίτη, 31 Μάρτιος 2015 18:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep