Σε καλό δρόμο για το γήπεδο

Θετικές εξελίξεις προέκυψαν στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ μετά τη συνάντηση της Δευτέρας (30/3) με τους εμπλεκόμενους φορείς.

Σε πολύ καλό κλίμα διεξήχθη η συνάντηση της διοίκησης της ΑΕΚ με τη δημοτική αρχή και άλλους φορείς αναφορικά με την ανέγερση της «Αγιά - Σοφιάς» το βράδυ της Δευτέρας. Αυτό προκύπτει και από τις δηλώσεις που έγιναν μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης καθώς βγαίνει το συμπέρασμα πως η «Ένωση» έπεισε τους συνομιλητές της αφενός ότι το γήπεδο δεν είναι δυνατόν να γίνει στην έκταση του παλιού οικοπέδου και αφετέρου πως δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο.

Η «Δικέφαλος 1924» θα στείλει την Τρίτη (31/3) συμπληρωματικά στοιχεία στη δημοτική αρχή για το σχέδιό της με τεχνικά ζητήματα, τα οποία θα μελετηθούν και θα επεξεργαστούν.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης δήλωσε μετά τη συνάντηση: «Μετά από αυτή τη συνάντηση που έγινε έστω και αργά, πιστεύουμε ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα χτιστεί στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Και ο κόσμος και ο δήμος και η ΑΕΚ και οι φίλαθλοι. Έγινε επαγγελματική και εμπεριστατωμένη συζήτηση. Απαντήθηκαν τα ερωτήματα του δήμου. Αυτό που αρχικά είχε γραφτεί ότι θα μας πρότειναν ένα άλλο σχέδιο, δεν υφίσταται. Ήρθαν άνθρωποι από την Αγγλία και από άλλο μέρος και πιστεύουμε ακράδαντα ότι το επιτελείο που έχει σχεδιάσει το μεγαλείο που λέγεται έργο και γήπεδο της ΑΕΚ, τους έλυσε όλα τα ερωτήματα. Μιλάμε για την Αγιά Σοφιά. Γίνανε κάποιες ερωτήσεις και κάποιες παρεμβάσεις και καλυτέρευση από πλευράς των ανθρώπων που βρέθηκαν στη συνάντηση και πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά από εδώ και ύστερα, με ηρεμία και σύμπνοια».

Last modified onΤρίτη, 31 Μάρτιος 2015 10:30

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep