Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Η μπάλα που θέλω...»

O Άλιμος τόνωσε το ηθικό του ενόψει του δύσκολου προγράμματος.

Άλμα για την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού έκανε ο Άλιμος με τη νίκη του (2-0) σε βάρος του Ηρακλή Ψαχνών. Ο τεχνικός, Πέτρος Δημητρίου συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του και όπως δήλωσε: «Αυτή είναι η μπάλα που θέλω να παίζουμε. Με εξαίρεση την ήττα από την Καλλιθέα δείχνουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια».

Οι νεοφώτιστοι υπερισχύουν πλέον του Ηρακλή Ψαχνών σε πιθανή ισοβαθμία και τόνωσαν το ηθικό τους ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν απέναντι σε Παναιγιάλειο (εκτός), Απόλλωνα (εντός), ΑΟΧ (εκτός). Στο Αίγιο, βέβαια, δεν θα ταξιδέψει ο Καραμέρης που αποβλήθηκε.

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό είναι το γεγονός ότι έως τώρα μόλις τρεις ποδοσφαιριστές έχουν βρει δίχτυα. Στο ματς της Δευτέρας (09/02) πρωταγωνιστής ήταν ο Μαριάνο Μπεριέξ με δύο τέρματα (έφτασε τα τρία), ενώ έχουν σκοράρει ακόμα οι Προκόπης Σαγανάς (4), Ηλίας Ιωάννου (3).

Στα μεταγραφικά, οι πληροφορίες του flnews.gr αναφέρουν ότι είναι πιθανή η απόκτηση ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Last modified onΤρίτη, 10 Φεβρουάριος 2015 15:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep