Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Η κοπή πίτας της Λαμίας (video)

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου τίμησε τον ιδιοκτήτη της χορηγού εταιρείας Καραφέρης ΕΠΕ Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου τίμησε τον ιδιοκτήτη της χορηγού εταιρείας Καραφέρης ΕΠΕ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Λαμία.

Το απόγευμα της Τετάρτης (4/2) η Λαμία έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο «Restaurant-Cafe THEA». Παρόντες ήταν όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές μαζί με την ομάδα Νέων, οι προπονητές τους καθώς και τα μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη.

Παρευρέθηκαν, επίσης, εκπρόσωποι του Συνδέσμου Παλαιμάχων, του Συνδέσμου Διαιτητών, της ΕΠΣ Φθιώτιδας, του δήμου Λαμιέων, οι αντιπεριφερειάρχες Στερεάς Ελλάδας, εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Λαμίας και αρκετοί χορηγοί και υποστηρικτές της ομάδας.

Τιμητική πλακέτα απονεμήθηκε από τον πρόεδρο Πανουργιά Παπαϊωάννου στην εταιρεία Καραφέρης ΕΠΕ για την πολύτιμη χορηγική υποστήριξή της την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, την οποία παρέλαβε ο ίδιος ο Καραφέρης, ο που δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα.

Όσο για τους τυχερούς της βραδιάς, αυτοί ήταν ο Γιάννης Κωστόπουλος και ο Δημήτρης Ζουλιώτης που όμως μαζί με τον Γιώργο Νικλητσιώτη ήταν οι δύο μοναδικοί απόντες λόγω ίωσης που τους ταλαιπωρεί, όπου κέρδισαν τα φλουριά και μαζί και ένα φακελάκι με ένα συμβολικό πόσο. Όσον αφορά στους Νέους, ο τυχερός ήταν ο Τέλης Κοντογεώργος.

Last modified onΠέμπτη, 05 Φεβρουάριος 2015 18:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep