Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Στα άκρα με τον ΟΤΕ ΤV

Η Λαμία θα ζητήσει εξαίρεση των αγώνων της από τον ΟΤΕ TV αν δεν μεταδοθεί το ματς με την ΑΕΛ!

Την απόφασή του να κινήσει τις διαδικασίες λύσης της τηλεοπτικής σύμβασης με τον ΟΤΕ ΤV εάν το παιχνίδι ΑΕΛ – Λαμία δεν καλυφθεί από το συνδρομητικό κανάλι έκανε γνωστή ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου! Ο μεγαλομέτοχος των «κυανόλευκων» κατηγόρησε τα στελέχη του συνδρομητικού ότι αλλοιώνουν φάσεις των αγώνων της ομάδας του και σημείωσε ότι «τα ψίχουλά τους δεν τα θέλουμε»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Παπαϊωάννου στο «Ράδιο ΝΕΤ»:

Για το αν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την απόφαση να μην δείξουν το παιχνίδι:

«Τα ψίχουλα που μας δίνει ο OTE TV, αν συνεχίσουν έτσι, δεν τα χρειάζεται η ομάδα. Θα συνεννοηθώ με την Football League και θα απαιτήσω η Λαμία να βρεθεί εκτός τηλεοπτικών και θα δούμε από εκεί και πέρα πως και που θα την βλέπουμε τηλεοπτικά»

«Και εγώ την ίδια καχυποψία έχω και να λέμε τα πράγματα ξεκάθαρα. Ο OTE TV μέχρι τώρα και δεν εννοώ την εταιρία, αλλά κάποια στελέχη του, κάποιοι παρουσιαστές που φέρνουν εδώ, δεν έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο στη Λαμία. Αλλοιώνει φάσεις και θα σας πάω πολύ γρήγορα στο ματς που είχαμε εδώ μέσα με τη Λάρισα. Για τα πέναλτι και όσα είχαν συμβεί δεν είχαν πει τίποτα στον αέρα.

Από εκεί και πέρα, αυτά τα ψίχουλα που μας δίνει ο OTE TV, αν συνεχίσουν έτσι, δεν τα χρειάζεται η ομάδα. Θα συνεννοηθώ με την Football League και θα απαιτήσω η Λαμία να βρεθεί εκτός τηλεοπτικών και θα δούμε από εκεί και πέρα πως και που θα την βλέπουμε τηλεοπτικά. Δεν πάει άλλο με τον OTE TV, το έχει τραβήξει πάρα πολύ. Μας δίνει ψίχουλα και δεν τα χρειαζόμαστε»!

Για το αν είναι δυσαρεστημένος:

«Πάρα πολύ και όχι μόνο εγώ και οι φίλαθλοι και όλη η πόλη. Πιστεύω ότι βλέπετε στους δέκτες σας και εσείς, ειδικά κάποια παιχνίδια εκτός έδρας τί γίνεται. Τουλάχιστον να τα βλέπουμε να ξέρουμε γιατί η ομάδα έχει αυτή τη μεταχείριση. Είτε από τη διαιτησία, είτε από εκφωνητές».

«Έχουμε τον ΟΠΑΠ, μας δίνει κάποια ψίχουλα, έχουμε και τον OTE μας δίνει κάποια ψίχουλα και κατευθύνουν αυτοί το ποδόσφαιρο. Εγώ θα απαιτήσω από τη Football League, η ομάδα να εξαιρεθεί. Δεν τα θέλουμε τα ψίχουλα που δίνουν»

Αν γίνεται κάτι σκοπίμως:

«Από την εταιρία όχι, αλλά από συγκεκριμένα πρόσωπα, το υποψιάζομαι. Η εταιρία όμως όχι, είναι μία πολυεθνική εταιρία και δυστυχώς έτσι είναι. Έχουμε τον ΟΠΑΠ, μας δίνει κάποια ψίχουλα, έχουμε και τον OTE μας δίνει κάποια ψίχουλα και κατευθύνουν αυτοί το ποδόσφαιρο. Εγώ θα απαιτήσω από τη Football League, η ομάδα να εξαιρεθεί. Δεν τα θέλουμε τα ψίχουλα που δίνουν»!

Αν είναι αποφασισμένος:

«Θα το τραβήξω ναι! Ειδικά αν το ματς δεν το καλύψουν τηλεοπτικά. Είναι ντέρμπι, είναι πολύ μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Και δεν λέω ότι ευθύνεται η Λάρισα, μπορεί να είναι και από άλλη ομάδα. Σημασία έχει ότι εγώ δεν χρειάζομαι τα ψίχουλα του OTE TV, για να δείχνει όποτε θέλει αυτός την ομάδα. Τα ντέρμπι είναι υποχρεωμένος να τα δείχνει, διαφορετικά θα βρούμε μία τηλεόραση και θα βλέπουμε τα εκτός έδρας τουλάχιστον. Αλλιώς ας μείνουμε στο σκοτάδι, αλλά θα έχουμε δικαιολογία, όχι όπως τώρα που μας βάζουν αυτοί στο σκοτάδι».

«Τα ντέρμπι είναι υποχρεωμένος να τα δείχνει, διαφορετικά θα βρούμε μία τηλεόραση και θα βλέπουμε τα εκτός έδρας τουλάχιστον. Αλλιώς ας μείνουμε στο σκοτάδι, αλλά θα έχουμε δικαιολογία, όχι όπως τώρα που μας βάζουν αυτοί στο σκοτάδι. Αν δεν υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη με τη Λάρισα, το συνεργείο του OTE TV δεν θα είναι ευπρόσδεκτο στα εντός έδρας»

Αν έχει κάνει κάποια κίνηση για να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη:

«Έχω προσπαθήσει να έρθω σε επαφή με τον πρόεδρο της Football League, όμως δεν γινόταν να επικοινωνήσω μαζί του, γιατί είναι αδιάθετος. Η κίνησή μας είναι ξεκάθαρη και το λέω! Αν δεν υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη με τη Λάρισα, το συνεργείο του OTE TV δεν θα είναι ευπρόσδεκτο στα εντός έδρας.

Είναι και ένα θέμα για τη σύμβαση. Κοιτάξτε τώρα, ψίχουλα μας έχουν δώσει φέτος. Η Football League μας έχει δώσει 60.000 ευρώ. Ξέρετε τι είναι αυτό το ποσό σε ένα πρωτάθλημα με τόσα έξοδα; Δεν τα θέλω καθόλου»!

Αν φοβάται τον ορισμό του διαιτητή:

«Δεν θέλω να το πω έτσι, αλλά με αυτά που έχω δει φέτος, όλα τα φοβάμαι! Γιατί εσείς πιστεύετε ότι το ματς στην Καλαμαριά το χάσαμε δίκαια; Η ομάδα μπορεί να μην ήταν η ομάδα που θέλουμε, αλλά έγιναν... όργια! Δηλαδή με το ζόρι κάποιες ομάδες να τις πάρουν από το χεράκι και να τις πάνε εκεί που θέλουν! Η Λαμία έχει ρόστερ, δεν φοβάται τίποτα, αντέξαμε στα σφαξίματα και θα αντέξουμε! Τουλάχιστον, δεν θα τα νομιμοποιούμαι τα σφαξίματα! Και καλώ όλο τον κόσμο να το υποστηρίξει αυτό»!

«Πιστεύετε ότι το ματς στην Καλαμαριά το χάσαμε δίκαια; Η ομάδα μπορεί να μην ήταν η ομάδα που θέλουμε, αλλά έγιναν... όργια! Δηλαδή με το ζόρι κάποιες ομάδες να τις πάρουν από το χεράκι και να τις πάνε εκεί που θέλουν! Αντέξαμε στα σφαξίματα και θα αντέξουμε»

Για τις μεταγραφές:

«Ανεβαίνει ο πήχης, αλλά εδώ «ζορίζουμε» και τον προπονητή, γιατί έχει να διαχειριστεί πολλούς καλούς παίκτες. Όλα αυτά τα παιδιά περιμένουν να παίξουν. Πρέπει να γίνει μια σωστή διαχείριση από τον προπονητή. Είναι ένα δύσκολο κομμάτι αυτό, γιατί αυτά τα παιδιά θα είναι σαν... λιοντάρια στο κλουβί αν δεν παίζουν! Προσπαθήσαμε να έχουμε βάθος στο ρόστερ, ώστε μέσα από τα πλέι-οφ να αξιώσουμε μια καλή θέση, που ελπίζω αυτή να μας φέρει και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία».

Πηγή: lamiaole.gr

Last modified onΤρίτη, 03 Φεβρουάριος 2015 17:46

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep