Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιβεβαίωση για Κάτσικα!

Παρελθόν από τον Φωκικό ο Νίκος Κάτσικας.

Ούτε... μήνα δεν έβγαλε ο Νίκος Κάτσικας στον πάγκο του Φωκικού. Όπως αποκάλυψε το flnews.gr, η διαφωνία του με τη διοίκηση σε ό,τι αφορά στο βασικό σχήμα του αγώνα με τη Λαμία αποτέλεσε την αιτία να απομακρυνθεί από την τεχνική ηγεσία, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει το διαζύγιο μετά το τέλος της αναμέτρησης! Ο Κάτσικας πρόλαβε να καθοδηγήσει την ομάδα της Άμφισσας σε δύο αγώνες με απολογισμό μία ισοπαλία και μία ήττα.

Η ανακοίνωση:

«Την λήξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Ν. Κάτσικα ανακοινώνει η ΠΑΕ Φωκικός».

«Διάσταση απόψεων...»

Για το διαζύγιο μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σίμος Παπαδημητρίου. Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Λαμίας, τους φιλάθλους και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό της κ. Παπαϊωάννου για την φιλοξενία τους και εύχομαι να πετύχουν τους στόχους που έχουν θέσει. Η Λαμία σήμερα ήταν καλύτερη και κέρδισε –έστω και δύσκολα- δίκαια. Συγχαρητήρια αξίζουν στο διαιτητικό τρίο και ειδικά στον κ. Παπαδόπουλο που γνωρίζουμε ότι είναι από τους καλύτερους διαιτητές της κατηγορίας.

Τις τελευταίες ημέρες διαπιστώσαμε διάσταση απόψεων με τον προπονητή κ. Κάτσικα και δυστυχώς η συνεργασία μας έφτασε πριν τον σημερινό αγώνα στο τέλος της. Εμείς θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και αύριο τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου αν όλα πάνε καλά θα εντάξουμε στο ρόστερ μας 2-3 ποδοσφαιριστές.

Ελπίζω πως από εδώ και πέρα θα ανακάμψουμε βαθμολογικά λόγω του βατού πλέον προγράμματός μας, αρχής γενομένης από την Κυριακή με τον Γαζώρο ώστε να μαζέψουμε τους απαιτούμενους βαθμούς που θα μας εξασφαλίσουν την σωτηρία».

 

Last modified onΚυριακή, 01 Φεβρουάριος 2015 18:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep