Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Επιβεβαίωση με Λίτση

Η Ερμιονίδα ανακοίνωσε την αποχώρηση του Γιάννη Λίτση. Αποκτήθηκε ο Μηλιώτης.

Το flnews.gr σας ενημέρωσε τη Δευτέρα (29/12) το μεσημέρι σχετικά με τη λύση συνεργασίας της Ερμιονίδας με τον Γιάννη Λίτση και το βράδυ το σχετικό ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει το διαζύγιο.

«Η Α.Ε. Ερμιονίδας Π.Α.Ε. ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Λίτση. Τον ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία».

Δανεικός ο Μηλιώτης

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, η ομάδα της Αργολίδας ανακοίνωσε ότι απέκτησε δανεικό τον 18χρονο εξτρέμ, Βασίλη Μηλιώτη από τη δεύτερη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά:

«Η Α.Ε. Ερμιονίδας Π.Α.Ε. ανακοινώνει τον δανεισμό του Ποδοσφαιριστή Βασίλη Μηλιώτη από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο νεαρός αριστεροπόδαρος χαφ-εξτρέμ, γεννημένος το 1996, είχε πολλές συμμετοχές και ηγετικό ρόλο στην ομάδα κ-20 του Αστέρα Τρίπολης και είναι μέλος της Εθνικής νέων.

Θεωρείται ένα από τα ταλέντα της νέας γενιάς του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειδικά της Αργολίδας δεδομένου ότι η καταγωγή του είναι από το Αδάμι.
Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας για να πετύχει τους υψηλούς αγωνιστικούς της στόχους, τον καλοσωρίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ναι διαπρέψει στους αγωνιστικούς χώρους».

Last modified onΔευτέρα, 29 Δεκέμβριος 2014 21:42

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep