Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 64

«Χωρίς οπαδούς της ΑΕΚ»

Ο Ιωσήφ Μερτύρης εξήγησε, γιατί δεν θα πάρει εισιτήρια η ΑΕΚ στο ματς με την Ερμιονίδα.

Στον ρυθμό του σπουδαίου εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ κινείται η Ερμιονίδα. Οι νεοφώτιστοι περιμένουν πώς και πώς το ιστορικό αυτό παιχνίδι της Κυριακής (12/12) το οποίο, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιωσήφ Μερτύρης στο flnews.gr, θα γίνει παρουσία φίλων μόνο των γηπεδούχων.

«Μακάρι να είχαμε γήπεδο 10.000 θέσεων και θα δίναμε στην ΑΕΚ όσα εισιτήρια ήθελε», είπε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Αργολίδας και σημείωσε: «Δεν έχουμε καμία αντιπαλότητα με την ΑΕΚ. Θα είναι μία ιστορική στιγμή για εμάς και θέλουμε να έρθουν στο γήπεδο οικογένειες με τα παιδιά τους και οι δικοί μας φίλαθλοι που στηρίζουν την προσπάθειά μας και να απολαύσουν το παιχνίδι αυτό».

Σημειώνεται ότι τα 1.500 εισιτήρια θα προπωλούνται από την Τετάρτη (10/12) και όπως τονίζεται από την ΠΑΕ είναι πολύ λίγα για να ικανοποίησουν τις ανάγκες των φιλάθλων.

Καρέ αποδεσμεύσεων

Ημέρα αποδεσμεύσεων είναι η Τρίτη (09/12) στην Ερμιονίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr τα συμβόλαιά τους έλυσαν οι Νίκος Γυφτοκώστας, Χρήστος Πουρής, Μηνάς Τζανής, ενώ εντός της ημέρας αναμένεται να αποχωρήσει και ο Περικλής Μπουσινάκης. Ο δεύτερος, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να πάρει μεταγραφή στον Παναργειακό, εκεί όπου προπονητής είναι ο Τίμος Καβακάς. Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί πέρυσι στη Λαμία.

Last modified onΤρίτη, 09 Δεκέμβριος 2014 15:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep