Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Θέλει τα Δένδρα ο Δήμος Τυρνάβου

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Τυρνάβου ξεκινά διαδικασίες για να πάρει το προπονητικό κέντρο των Δένδρων.

Τις διαδικασίες ενεργοποίησης της διαλυτικής αίρεσης για το γήπεδο των Δένδρων ξεκινά άμεσα ο Δήμος Τυρνάβου έπειτα από κατά πλειοψηφία απόφαση, έτσι ώστε η συγκεκριμένη έκταση που χρησιμοποιεί η ΑΕΛ να γίνει και πάλι περιουσιακό στοιχείο της τοπικής αρχής!

Όπως έγινε γνωστό, το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίασή του την Πέμπτη (13/11) υιοθέτησε τη γνωμοδότησης του νομικού, Χρήστου Γούλα στον οποίο ανατέθηκε η διερεύνηση της υπόθεσης.

Η γνωμοδότηση του Γούλα αναφέρει ότι δεν εκπληρώθηκαν οι όροι της διαλυτικής αίρεσης περί κατασκευής σταδίου προβλεπόμενων διεθνών προδιαγραφών και διαστάσεων, ούτε και κατάστημα κάτω από τις κερκίδες το οποίο θα έπρεπε να παραχωρηθεί στον Δήμο Τυρνάβου άνευ ανταλλάγματος. Έτσι, κύριος της έκτασης είναι πλέον ο Δήμος αφού από τον Μάρτιο του 2000 επήλθε η έκταση αυτοδίκαια στην κυριότητά του.

Σύμφωνα με τον Γούλα, απομένει το τυπικό μέρος της ανατροπής των αποτελεσμάτων της αγοραπωλησίας, η σύνταξη σχετικής πράξης και μεταγραφής στα βιβλία μεταγραφών του Υποθηκοφυλακείου, ενώ ο ίδιος αναφέρει ότι αν η ΑΕΛ (La Farm) εξακολουθήσει να αμφισβητεί την πλήρωση της διαλυτικής αίρεσης να ασκηθεί άμεσα αναγνωριστική αγωγή εναντίον της, ώστε να επιβεβαιωθεί και δικαστικά η πλήρωση της αίρεσης και η έλλειψη δικαιωμάτων της La Farm επί του ακινήτου.

Παράλληλα ο νομικός σύμβουλος του Δήμου σημείωσε ότι η αίτηση του Μίμη Τσακμακίδη κρίνεται απαράδεκτη λόγω έλλειψης νομιμοποίησης αφού η ΠΑΕ ΑΕΛ τελεί υπό εκκαθάριση από 31/01/2014 και έκτοτε εκπροσωπείται νόμιμα από τους εκκαθαριστές.

Υπέρ της γνωμοδότησης του Γούλα τάχθηκαν όλες οι παρατάξεις εκτός της «Δράσης Πολιτών» που ζήτησε να εξεταστούν άλλοι τρόποι πέραν της δικαστικής, ενώ ο δήμαρος ξεκαθάρισε ότι το γήπεδο θα παραχωρηθει στην ερασιτεχνική ΑΕΛ μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Πηγή: paidis.com

Last modified onΠαρασκευή, 14 Νοέμβριος 2014 15:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep