Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 69

Βοσνιάδης: «Το παν για τη νίκη»

Η αποστολή της Επανομής για το παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα.

Ένα πρόβλημα με τις βίζες τους κατέστησαν αδύνατη την επιστροφή των Βραζιλιάνων Τιάγκο Μαρίν και Καρλάο στην Ελλάδα και ως εκ τούτου αμφότεροι δεν βρίσκονται στην αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης (4/1) με τον Εθνικό Αστέρα. Εκτός έμεινε και ο νεοαποκτηθείς Παγώνης, ο τραυματίας Μαυροματίδης και ο ανέτοιμος Μπεκιάρης.

 

Στην αποστολή μετέχουν οι Φιρινίδης, Ασλανίδης, Πεχλιβανίδης, Κουρδάκης, Παπαζούδης, Καραμανλής, Γεωργιάδης, Ναλμπάντης, Δεινόπαπας, Τράκις, Γκέσιος, Παπαδόπουλος, Ταταρίδης, Μπούτρικς, Μπαλασάς, Γεωργίου, Κάτσε, Κουλίδης και Πολίτης.

 

Ο τεχνικός της Αναγέννησης σε δηλώσεις του τόνισε: «Ο Εθνικός Αστέρας έχει μια από τις καλύτερες άμυνες φέτος, έχοντας δεχτεί μόλις τρία γκολ. Εμείς με υπομονή στο παιχνίδι μας θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε για να κερδίσουμε. Ο αντίπαλός μας είναι μια παραδοσιακή δύναμη στην κατηγορία και αρκετά έμπειρος σε αυτό το επίπεδο, ξέρει να παίρνει αποτελέσματα. Έχουμε δύσκολο έργο, αλλά αισιοδοξούμε για το τρίποντο και θα κάνουμε το παν, από τη στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας».

Last modified onΤρίτη, 03 Ιανουάριος 2012 19:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep