Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Η ομάδα έχει συνέχεια»

Ο Κυριάκος Γρηγοράκης τόνισε ότι το ματς στον Πύργο θα είναι δύσκολο και υπογράμμισε ότι οι παίκτες πρέπει να το αντιμετωπίσουν ως τελικό Κυπέλλου! Ο Κυριάκος Γρηγοράκης τόνισε ότι το ματς στον Πύργο θα είναι δύσκολο και υπογράμμισε ότι οι παίκτες πρέπει να το αντιμετωπίσουν ως τελικό Κυπέλλου!

Την άποψη ότι οι παίκτες δεν θα επηρεαστούν από την αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου, εξέφρασε ο Κυριάκος Γρηγοράκης.

Ο Κυριάκος Γρηγοράκης, που θα έχει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας του ΑΟ Χανίων στο κυριακάτικο (2/11) παιχνίδι με τον Πανηλειακό στον Πύργο, θεωρεί πως η ομάδα του θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στον αγωνιστικό χώρο μιας και οι παίκτες είναι επαγγελματίες και δεν θα τους επηρεάσουν οι τελευταίες εξελίξεις σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας. Όπως τόνισε, ο ΑΟ Χανιά έχει συνέχεια.

Παράλληλα, σημείωσε ότι το ματς στον Πύργο θα είναι δύσκολο και απαιτείται μεγάλη προσοχή, συμπληρώνοντας ότι οι Κρητικοί πρέπει να το αντιμετωπίσουν ως τελικό Κυπέλλου!

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γρηγοράκη:

Για το αν θα επηρεαστούν οι παίκτες από την αποχώρηση του Σούλη Παπαδόπουλου: «Σίγουρα, βρισκόμασε σε ματαβατική περίοδο. Οι ποδοσφαιριστές είναι επαγγελματίες οπότε δεν πιστεύω ότι θα επηρεαστεί καθόλου το παιχνίδι μας. Η ομάδα έχει συνέχεια. Την Κυριακή παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και το μόνο που πρέπει να σκεφτόμαστε, είναι να γυρίσουμε με θετικό αποτέλεσμα, αν όχι με τη νίκη».

Για τον αγώνα με τον Πανηλειακό και το ενδεχόμενο υποτίμησης του αντιπάλου λόγω των προβλημάτψν που αντιμετωπίζει: «Θα μιλήσουμε με τα παιδιά και θα τους πούμε ότι πρέπει να πάνε προετοιμασμένοι σαν να παίζουν τελικό. Παρά τα όποια προβλήματα έχει ο Πανηλειακός, είμαι σίγουρος ότι στον μεταξύ μας αγώνα θα παίξουν πάρα πολύ δυνατά. Οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να αντιμετωπίσουν το ματς σαν τελικό Κυπέλλου. Σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι μία δύσκολη καμπή, οπότε εκεί μένουμε ζωντανοί και συνεχίζουμε».

Για το αν θα αλλάξει κάτι στην ομάδα«Στην ομάδα δεν πρέπει να αλλάξει τίποτα. Η ομάδα έχει συνέχεια, διαθέτει πολύ καλό υλικό και είναι πολύ καλά δουλεμένη. Άρα σε αυτή τη στιγμή δεν θα πρέπει να γίνουν ιδιαίτερες τομές και αλλαγές. πρέπει να βασιστούμε στα παιδιά που έχουν τραβήξει την ομάδα ως εδώ. Τώρα, όταν έρθει ο νέος προπονητής, ίσως να το δουν διαφορετικά».

Για τα δικά σου συναισθήματα μιας και θα έχει την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας: «Για μένα είναι πρόκληση. Δεν έχω να χάσω τίποτα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα και τίποτα άλλο. Ο ΑΟΧ πρέπει να βρει τη συνέχειά της και τα πατήματά της. Να έχει εμπιστοσύνη ο κόσμος αλλά και οι ποδοσφαιριστές να σταθούν στο ύψος τους ώστε να πάνε την ομάδα εκεί που αξίζει».

Last modified onΣάββατο, 01 Νοέμβριος 2014 11:12

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep