Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κατάντια για τη Νίκη!

Η Νίκη Βόλου δεν πλήρωσε έγκαιρα 3.000 στους διαιτητές! Παίρνει τη νίκη στα χαρτιά η Ζάκυνθος.

Απίστευτο και όμως... ελληνικό! Η Νίκη Βόλου είχε προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει την Πέμπτη (30/10) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τη Ζάκυνθο για τη 2η αγωνιστική της β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά θα χάσει το ματς στα χαρτιά, γιατί δεν πλήρωσε στην ώρα της το ποσό που σύμφωνα με πληροφορίες του flnews.gr είναι 3.000 ευρώ για τα διαιτητικά έξοδα! Εκτός αυτού οι πληροφορίες θέλουν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να... αντάλλαξαν και σορτς πριν την έναρξη, γιατί φορούσαν ακριβώς του ίδιου χρώματος!

Οι λιγοστοί οπαδοί μάταια περίμεναν την έναρξη της αναμέτρησης που ήταν προγραμματισμένη για τις 17:15. Οι διαιτητές δεν έβγαιναν από το καμαράκι τους και όπως ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα μισή και πλέον ώρα μετά, το ματς ματαιώθηκε! Φυσικά, αυτό έγινε με υπαιτιότητα της Νίκης Βόλου, σε μία ντροπιαστική για την ίδια ημέρα.

Το φύλλο αγώνα αναφέρει ότι δεν καταβλήθηκαν στην προκαθορισμένη ώρα τα χρήματα, οι διαιτητές περίμεναν για εύλογο χρονικό διάστημα και το έκλεισαν με υπαιτιότητα των Θεσσαλών. Έτσι, η ομάδα του Ιονίου όλα δείχνουν ότι παίρνει τη νίκη με 3-0 στα χαρτιά και βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16»! Υπενθυμίζεται ότι διαιτητής ήταν ο Βοσκάκης (Ρεθύμνου) με βοηθούς τους Σταυρουλάκη (Ρεθύμνου) και Καμπούρη (Εύβοιας).

Εάν τελικά η Ζάκυνθος πάρει τη νίκη στα χαρτιά, τότε θα είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο φέτος, δεδομένου ότι είχε προηγηθεί η αποχώρηση του Άρη στην α' φάση.

Last modified onΠέμπτη, 30 Οκτώβριος 2014 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep