Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νίκες με ελκυστικό ποδόσφαιρο»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments

Ο Κώστας Παναγόπουλος κράτησε τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ στην Καρδίτσα.

Η απόδοση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (27/09) με την Αναγέννηση Καρδίτσας άφησε ικανοποιημένο τον Κώστα Παναγόπουλο. Οι «βυσσινί» επικράτησαν 2-1 και ο ίδιος δήλωσε:

«Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Υπήρχε διάθεση από τα παιδιά. Στο πρώτο 25λεπτο είδα με μεγάλη ευχαρίστηση και ικανοποίηση τακτικά κομμάτια. Είχαμε κυριαρχία, κατοχή μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Από το 25’ μέχρι 35’ χάσαμε τη συνοχή μας, δεχτήκαμε ουσιαστικά τρεις μεγάλες μπάλες, με αλλαγή πλευράς από την οποία προήλθε το γκολ που δεχθήκαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν κάποιες αλλαγές και σιγά - σιγά με πολύ δουλειά θα έρθουμε εκεί που ο στόχος δεν είναι μόνο οι νίκες, αλλά να παίζουμε και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Η διάθεση που έδειξαν είναι ό,τι καλύτερο».

Για την αμυντική διάταξη και την ασυνεννοησία:

«Σίγουρα δεν είναι τυχαίο, είναι καθαρά προπονητικό το περιεχόμενο. Θα την βελτιώσουμε μέσα από τη δουλειά».

Για το ντεμπούτο του Ντερνίς:

«Είμαι πρώτος που έχω βάλει την ομάδα πάνω από όλους. Στην ομάδα αγωνίζεται όποιος είναι 100% έτοιμος. Η συμμετοχή σε μια προπόνηση ενός ποδοσφαιριστή δεν σημαίνει πως θα συμμετάσχει σε έναν αγώνα. Αυτό είναι ξεκάθαρο από μένα, έτσι έχω μάθει να δουλεύω. Όταν θα φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, που σημαίνει 100%, θα διεκδικεί επί ίσοις όροις μια θέση στην ενδεκάδα».

Για το αν η ΑΕΛ θα δώσει άλλα φιλικά:

«Θα επιδιώξουμε να γίνουν δύο αυτήν εβδομάδα για να πάρουμε ρυθμό. Ήδη έγιναν συγκεκριμένες αλλαγές. Κάποια παιδιά πήραν 45 λεπτά από δύο. Κάποια παιδιά έπαιξαν 90 λεπτά. Νομίζω θα κάνουμε δύο φιλικά. Θα πρέπει σιγά - σιγά να ετοιμαζόμαστε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όποτε και να γίνει αυτή».

Για το πού χρειάζεται βελτίωση η ομάδα του:

«Νομίζω αρχίζει να φαίνεται ότι προσπαθούμε να χτίσουμε το παιχνίδι μας. Αυτό είναι ένα στοιχείο που μου αρέσει να δουλεύω. Αρκετά πράγματα μπορούμε να βελτιώσουμε. Σιγά - σιγά και μεθοδικά νομίζω θα τα καταφέρουμε».

Για τους τραυματισμούς:

«Ένας μυικός τραυματισμός μπορεί να προέλθει από μια υποτροπή ενός τραύματος, μπορεί να είναι από έναν κακό αγωνιστικό χώρο, όπως ο σημερινός. Δουλειά μας είναι να προφυλάξουμε τον ποδοσφαιριστή».

Πηγή: larissasportnews.gr

Last modified onΚυριακή, 28 Σεπτέμβριος 2014 10:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep