Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Προτεραιότητα ο Ηρακλής»

Ο Γιάννης Κακαγιάννης έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με την υποψηφιότητα του Σπύρου Παπαθανασάκη σε εκλογική διαδικασία στον Καναδά.

Δήλωση στην ιστοσελίδα του Ηρακλή έκανε το μέλος του ΔΣ, Γιάννης Κακαγιάννης σχετικά με τη συμμετοχή του Σπύρου Παπαθανασάκη σε εκλογική διαδικασία στον Καναδά. Όπως τόνισε, προτεραιότητα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ παραμένει ο Ηρακλής και η άνοδος στη Super League.

Αναλυτικά η δήλωση Κακαγιάννη:

«Ο κ. Σπύρος Παπαθανασάκης έχει θέσει υποψηφιότητα γιά το συμβούλιο εκπαίδευσης γιά τη περιοχή του Τορόντο (Toronto Board of Education). Το συμβούλιο αυτό έχει την ολική επίβλεψη του εκπαιδευτικού συστήματος στη περιοχή όσο αφορά την εκπαίδευση μαθητών στα δημοτικά και στα Γυμνάσια σχολεία. Ουσιαστικά είναι το κέντρο αποφάσεων που καθορίζει τη παιδεία και βοηθά τους μαθητές στο να πάρουν τις καλύτερες αποφάσεις γιά το μέλλον και τη σταδιοδρομία τους.

Ο κ. Παπαθανασάκης έχοντας αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στη καθοδήγηση των νέων αυτών ανθρώπων επιθυμεί να συμμετέχει, εφόσον εκλεγεί, με τις απόψεις του στα μηνιαία συμβούλια του συμβουλίου εκπαίδευσης.

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης συνειδητά διάλεξε να θέσει υποψηφιότητα σε περιοχή που το ποσοστά εγκληματικότητας και απουσίας από τα σχολεία είναι πολύ υψηλά και με την εμπειρία του από το κέντρο του Cabbage Town centre, που διευθύνει, η συμμετοχή του θα είναι ανεκτίμητη.

Προτεραιότητα του Σπύρου Παπαθανασάκη παραμένει η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ, που γι’ αυτόν πλέον είναι σκοπός ζωής, να επανέλθει εκεί που ανήκει, αλλά πάνω απ’ όλα να ξαναγίνει η ομάδα που όλοι οι Ηρακληδείς ονειρεύονται και επιθυμούν. Παράλληλα όμως έχει αναδείξει δείγματα του «πάθους» του προς τους νέους, επενδύοντας από τη πρώτη στιγμή στις ακαδημίες του συλλόγου και επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθησία στα κοινωνικά προβλήματα της πόλης (ανεργία κλπ).

Τους τελευταίους μήνες κάτι άλλαξε στον ΗΡΑΚΛΗ. Όχι μόνο με λόγια αλλά κυρίως με έργα. Θα συνεχίσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ στο δρόμο που έχει χαράξει το ιστορικό σωματείο της πόλης μας εδώ και 106 χρόνια. Από αυτό το κάλεσμα ας μη λείψει κανείς. Κανείς δεν περισεύει».

Last modified onΠαρασκευή, 26 Σεπτέμβριος 2014 22:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep