Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Θα πάρουμε εμπειρίες»

Ως ευκαιρία για να αποκτήσουν οι παίκτες του πολύτιμες εμπειρίες, βλέπει τους αγώνες στους «32» του Κυπέλλου, ο Μάκης Κατσαβάκης.

Ο Εθνικός Σερρών κληρώθηκε στον τέταρτο όμιλο στους «32» του Κυπέλλου με αντιπάλους τον Πλατανιά, τον Λεβαδειακό και τον Ηρακλή. Πρεμιέρα θα κάνει στην έδρα της ομάδας των Χανίων, ενώ με τους άλλους δύο θα παίξει στις Σέρρες.

Ο τεχνικός της μακεδονικής ομάδας, Μάκης Κατσαβάκης σχολίασε την κλήρωση στο flnews.gr, λέγοντας: «Τα ματς του Κυπέλλου θα βοηθήσουν τους παίκτες να αποκομίσουν εμπειρίες που θα τους είναι χρήσιμες στο μέλλον. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο σε όλα τα παιχνίδια. Βέβαια, η αλήθεια είναι πως θα θέλαμε να κληρωθούμε με πιο εμπορικούς αντιπάλους για να έχουμε οικονομικά οφέλη, αν και πιστεύω ότι με τον Ηρακλή θα έρθει κόσμος στο γήπεδο».

Από εκεί και πέρα, πρόβλημα με τον Γιώργο Σαββίδη προέκυψε από το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Ο άσος του Εθνικού θα υποβληθεί σε εξετάσεις, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τράβηγμα.

 

Last modified onΔευτέρα, 15 Σεπτέμβριος 2014 14:58

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep