Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο χορηγός του Αχαρναϊκού!

Η εταιρεία εισαγωγής καφέ στην Ελλάδα, η Dream Coffee ΕΠΕ, που εισαγάγει τον καφέ CARRARO στηρίζει την προσπάθεια της ομάδας του Μενιδίου.

Με ανακοίνωσή του ο Αχαρναϊκός γνωστοποίησε το νέο του χορηγό, που είναι ο καφές CARRARO. Αναλυτικά: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΥ τον Μέγα Χορηγό CARRARO που θα είναι ταυτόχρονα και χορηγός της φανέλας. Η προσφορά της συγκεκριμένης εταιρείας για τον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ, εκτός από επιβράβευση των μέχρι σήμερα προσπαθειών του είναι και αναγνώριση πως η νέα σεζόν θα βρει την ομάδα της καρδιάς μας πολύ ψηλά, αφού ήδη ο πήχης έχει ανέβει αισθητά! Για να επιτύχει, όμως, ένα τέτοιο εγχείρημα χρειάζεται ισχυρούς συμμάχους, όπως η CARRARO.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η DREAM COFFEE ΕΠΕ;
Η αγάπη προς γευστικό καφέ μας ήταν η αφορμή να δημιουργηθεί το 2011 η εταιρεία Dream Coffee ΕΠΕ. Σκοπός τη , η πώληση προϊόντων καφέ υψηλής ποιότητας. Εισάγοντας καφέ από την γειτονική Ιταλία προσέχοντας πάντοτε να έχει τις καλύτερες ποικιλίες καφέ της Βραζιλία. Η Dream Coffee ΕΠΕ, δραστηριοποιείται στον τομέα του HO.RE.CA, προμηθεύοντας τους πελάτες της, πάντοτε τον καλύτερο καφέ. Ευχαριστούμε θερμά το CARRARO που επέλεξε να διαφημιστεί στον ΑΧΑΡΝΑΪΚΟ».

Last modified onΤρίτη, 09 Σεπτέμβριος 2014 15:44

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep