Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Ο Θωμόπουλος στον Φωκικό

Ο Θωμόπουλος (αριστερά στη φωτ.) Ο Θωμόπουλος (αριστερά στη φωτ.)

Η πρώτη προσθήκη της ομάδας της Άμφισσας.

Κοντά στην επιστροφή του στον Φωκικό είναι ο Νίκος Θωμόπουλος. Ο 23χρονος αμυντικός είχε παίξει για δύο χρόνια στην ομάδα της Άμφισσας και το καλοκαίρι του 2011 πήρε μεταγραφή για την Καλλιθέα. «Ο Φωκικός βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του Νίκου Θωμόπουλου, ο οποίος πιθανώς από αύριο θα ξεκινήσει τις προπονησεις. Και επεται συνεχεια…» ήταν τα λόγια του προέδρου, Σίμου Παπαδημητρίου.

 

Μάλιστα, την Τετάρτη (21/12) ο πρόεδρος του Φωκικού συναντήθηκε με τον προπονητή Μιχάλη Κασάπη και συζητήθηκαν τα αίτια της κακής πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα. Η διοίκηση θα προχωρήσει στην αντικατάσταση ορισμένων παικτών και θα ενισχυθεί στις θέσεις που κρίθηκε αναγκαιότητα.

 

Από εκεί και πέρα, ο Παπαδημητρίου μίλησε στο fokikos.gr λέγοντας τα εξής: «Ο Μιχάλης Κασάπης είναι μέλος της οικογένειας του Φωκικού και θα τον αποχωριστούμε μόνο όταν το αποφασίσει ο ίδιος. Η ομάδα οφείλει πολλά σε αυτόν και για την συμμετοχή της στην Football League. Στηρίζουμε τον άνθρωπο και τον προπονητή Κασάπη και πιστεύουμε ότι μαζί θα προχωρήσουμε, για να καταξιωθούμε στο πρωτάθλημα . Θα ενισχυθούμε την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αν και πιστεύω ότι η βαθμολογική θέση της ομάδας και τα αποτελέσματά της, είναι μια απλή συγκυρία καταστάσεων και κακής τύχης. Εγώ έχω μάθει να είμαι νικητής στο ποδόσφαιρο και θα κάνω τα πάντα για να το αποδείξω ξανά. Θα φτάσω τον Φωκικό για μια ακόμα φορά εκεί που του αξίζει».

 

Λίγα λόγια τον Νίκο Θωμόπουλο...

 

 

Ο Θωμόπουλος είναι 23χρονος αμυντικός και το 2006 πανηγύρισε με τον Ναυπακτιακό Αστέρα την άνοδο στη Γ' Εθνική. Το 2007 πήρε μεταγραφή για την ΑΕ Γιάννενα. Ακολούθησε η Νίκη Πολυγύρου τη σεζόν 2008-09 και για μία διετία ο Φωκικός Άμφισσας, όπου είχε απολογισμό 49 συμμετοχές και τρία γκολ. Το καλοκαίρι του 2011 μεταγράφηκε στην Καλλιθέα.

Last modified onΤετάρτη, 21 Δεκέμβριος 2011 16:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep