Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Μπορούμε να πετύχουμε πολλά»

  • Written by 
  • Published in ΑΕΛ
  • 0 comments
Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως η ΑΕΛ θέλει ακόμη δουλειά Ο Αλέκος Βοσνιάδης τόνισε πως η ΑΕΛ θέλει ακόμη δουλειά

Ευχαριστημένος έμεινε ο Αλέκος Βοσνιάδης από την εμφάνιση της ΑΕΛ στο φιλικό παιχνίδι με την Ελμπασάνι (3-0).

Ο προπονητής της ΑΕΛ Αλέκος Βοσνιάδης, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία της θεσσαλικής ομάδας στο τεστ με την αλβανική Ελμπασάνι. Ο έμπειρος τεχνικός υπογράμμισε πως οι «βυσσινί» διαθέτουν ποιότητα και εκτίμησε ότι θα παρουσιαστούν έτοιμοι στο Πρωτάθλημα καθώς και πως είναι σε θέση να πετύχουν τους στόχους τους.

«Ήταν το πρώτο τεστ για εμάς στην πόλη. Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους στο παιχνίδι. Είμαστε καινούρια ομάδα, φιλκόδοξη, με ποιότητα, με μεγάλη διάθεση από τους παίκτες. Έχουμε τη δυνατότητα να πετύχουμε πολλά πράγματα όταν βρούμε τη συνοχή μας. Αυτή τη στιγμή, όμως, θέλουμε πολλή δουλειά. Πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι, στη μετάβαση από άμυνα σε επίθεση και το αντίθετο. Στο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη του Πρωταθλήματος η ομάδα θα είναι όπως πρέπει», είπε αρχικά ο Βοσνιάδης.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου, τονίζοντας: «Είναι αγώνας με τις ιδιαιτερότητές του. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμάσουμε την ομάδα για το πρώτο ματς, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για τη μεταγραφή του Ζοφρί Ντερνίς, είπε: «Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, τον έχουμε παρακολουθήσει. Θα μας βοηθήσει σε μια θέση που δεν έχουμε πολλές επιλογές. Μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από την κορυφή της επίθεσης, είναι έμπειρος».

Last modified onΤετάρτη, 20 Αύγουστος 2014 11:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep